4 activiăți de vară pentru copii activi și creativi!
Telegram

Copiii așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară pentru a petrece cât mai mult timp liber impreuna cu părinți, prieteni și bunei.  Acest plan este ușor de realizat în zilele din weekend sau în vacanțe planificate, când toți membrii familiei sunt liberi și pot planifica activități distractive și relaxante!

Dar ce facem atunci când vine săptămâna de lucru și trebuie să mergem la birou?

  • Luăm copilul cu noi în lumea adulților, unde va sta în siguranță dar lipsit de activități pe plac?
  • Îl lăsăm să stea acasă și vom fi îngrijorați, verificând peste fiecare oră dacă totul este în regulă?

Tekwill Academy Kids vă propune o locație sigură, departe de trafic și agitație, cu mentori energici și experimentați, pregătiți să ofere cele mai frumoase experiente copiilor activi și creativi!

În perioada 18-29 iulie desfășurăm 4 tabere tematice din domeniul tehnologiilor informationale, cu program adaptat vârstei, începând de la 7 și până la 15 ani.

Tabăra de robotică MILO pentru copii de 7-9 ani, în cadrul căreia vom construi și programa 10 roboți inteligenți și vom descoperi avantajele utilizării tehnologiilor informaționale în viața de zi cu zi.

Lucrând atât independent cât și în echipe vom îmbunătăți abilitățile de comunicare, analiză, logică și creativitate.

Educație financiară în care venim in ajutorul copiilor de 10-12 ani cu exerciții practice și jocuri utile pentru a explica: ce sunt banii, care este roulul lor în viața noastră, cum se planifică un buget personal, cum se achită o factură și care este diferența între venituri și cheltuieli sau economii și investiții.

Tabăra Creative Lab pentru copii de 10-12 ani unde vom descoperi toate secretele a unui desen animat 2D. Vor învăța să deseneze pe ecran personaje amuzante, elemente de fundal relevante istoriei alese, să controleze mișcările personajelor și să creeze propria animație în 2D!

Web Master – o tabără pentru adolescenți intre 12-15 ani, caprivați de programare și design. Împreună vom asimila principiile de lucru a limbajelor HTML și CSS. Vom crea un site web funcțional cu link-uri de navigare, imagini, texte personalizate și clipuri video atractive cu un conținut bazat pe interesele fiecărui copil.

Taberele Tekwill Academy Kids – emoții pozitive, aventuri captivante și noi descoperiri!

Pentru mai multe detalii despre tabere și modalități de înregistrare, accesați: http://tabere.tak.md, sau contactați-ne la numărul de telefon 079744448.

Telegram