Vrei să achiți chiria sau să trimiți bani unui amic? Încearcă serviciul P2P de la Clickpay.md
Telegram

Vrei să achiți chiria sau să trimiți bani unui amic? Încearcă serviciul P2P de la Clickpay.md

Transferă banii de la card la card cât ai zice pește

Transferul P2P, denumit „person-to-person”, facilitează transferurile bănești în ultimii ani. Este o inovație care a deschis multe posibilități în ceea ce privește transferul de bani online. Acest serviciu permite efectuarea transferurilor bănești de pe un card MasterCard sau Visa pe un alt card, prin intermediul computerului, laptopului, tabletei sau a telefonului mobil.

Denumirea de „person-to-person” vine de la faptul că transferurile bănești se efectuează rapid și simplu de la o persoană la alta, fără a ține cont de distanță. Prin intermediul platformei Clickpay.md, poți efectua p2p transfer între carduri și să nu pierzi timp la bancă, transferul are loc în timp real și-l poți efectua oricând ai nevoie.

Serviciul P2P – o adevărată inovație

Avantajele utilizării serviciului P2P sunt evidente. Procedura este mult mai simplă, întrucât nu necesită detalii precum IBAN-UL sau SWIFT-ul, ce complică transferul. Tot ce trebuie să cunoști este numărul cardului destinatarului, numărul de telefon sau adresa de e-mail a beneficiarului.

De asemenea, transferul în valută străină este mult mai simplu prin această metodă. În plus, este mult mai sigur să folosești P2P datorită utilizării tehnologiei 3D-Secure. Aceasta permite creșterea securității tranzacțiilor online, prin solicitarea unei parole unice generate pentru fiecare transfer în mod particular. Nu întâmplător serviciul P2P devine din ce în ce mai popular la nivel global. Valoarea tranzacțiilor efectuate prin intermediul acestuia crește anual cu 15%.

Orice tranzacție bănească e mai simplă cu Clickpay.md

Transferul de bani între carduri are o utilitate practică, deoarece te scutește de un efort suplimentar și îți economisește timp.

Pe lângă clasicul transfer de bani rudelor, prietenilor, familiei, mai există și alte situații în care utilizarea acestei modalități de transfer aduce un plus de comoditate în viața ta, de exemplu plata chiriei. Banii în plic nu sunt o soluție practică și niciodată sigură.

Tot Clickpay.md te salvează când ești într-o situație neprevăzută, cum ar fi atunci când trebuie să achiți un bilet, o factură sau vrei să procuri ultimul exemplar al unui articol de vestimentație și ai nevoie urgent de bani.

De ce alegi Clickpay.md?

Prin intermediul Clickpay.md poți să transferi banii în orice colț al țării sau orice colț al lumii rapid, și, cel mai important, sigur.. Prin intermediul acestui site poți să efectuezi un transfer de bani între cardurile din același sistem de plăți (Visa→Visa sau Mastercard→Mastercard), dar și între cardurile diferitor sisteme de plăți (Visa→MasterCard sau Mastercard→Visa).

Serviciul P2P poate fi utilizat 24/24. Prin urmare, prin intermediul Clickpay.md, economisești timp și resurse pentru efectuarea tranzacțiilor. Încearcă-l chiar azi și convinge-te cât de ușor poți realiza un transfer!

Telegram