19 марта 2024

Snails | Lansare videoclip și Single „LELE”

A venit timpul să lansăm în lumea mare, câte una, piesele de pe următorul album Snails! “Lele este o piesa de drumeție și de asta pornește prima! Ea ne-a ajutat sa dăm start relansării din an, când interpretarea live  a fost filmată în subsolul de la Artcor. De data asta este prima piesa de pe următorul album Snails lansată pe platformele de streaming în data de 6 aprilie”, spune Mircea Sturza bateristul Formației.

Piesa Lele este o piesă rock cu influențe folk și blues, a fost înregistrată în Moldova la studioul MS-Rec ca ulterior să fie mixată și masterizată de producătorul britanic Eddie Al-Shakarchi. “Este un cîntec ce ne îndeamnă să avem curajul să privim în interiorul nostru ca să găsim drumul” spune Lilian Severin.

Tot în concertul din 6 aprilie, după 12 ani de la Pașapoartele Albastre, lansăm și videoclipul Lele  produs de echipa OWLSOME studio! Videoclipul piesei Lele este executat în tehnica colajului și ne povestește despre drumul anevoios și periculos al Lelei pentru a-și salva iubitul. “Totul se termină cu bine prieteni! Dragostea învinge!” ne asigură basistul formației Vitalie.

Vă așteptăm în 6 aprilie 2024,  ora 19.00 la Artcor, să sărbătorim această lansare de single și videoclip!

Bilete

Подписывайся