20 мая 2024

“Mindful Calligraphy” Workshop

În era butonatului, Bianca Dumitrașcu îți oferă un moment de respiro prin atelierul de caligrafie, unde vei înlocui tastatura cu foaia de hârtie și-ți vei îmbunătăți scrisul de mână.
Caligrafia „mindful” reprezintă o îmbinare armonioasă între arta caligrafiei și practica mindfulness-ului. Această abordare implică dezvoltarea unei scrieri frumoase, deliberate și intenționate, inspirată din stiluri istorice extrem de elegante, cum ar fi Cursive și Spencerian Script.
În cadrul acestui atelier, vei fi încurajat să renunți la auto-critică și judecată. În loc să te concentrezi pe crearea caracterelor “perfecte”, vei aprecia procesul, imperfecțiunile și vei trata fiecare mișcare cu echilibru.
În plus, vei primi un caiet de practică, special creat pentru a-ți oferi un moment de introspecție și pentru a te ghida în obținerea celor mai elegante și constante forme și mișcări caligrafice.
Bianca Dumitrașcu – designer și art director specializată în lettering și typography, cu bogate cunoștințe despre istoria designului, percepția vizuală și ultimile practici în domeniu.
Colaborează cu brand-uri și persoane din diverse domenii pentru a le ajuta să comunice într-un mod mai natural și eficient.
În cadrul studioului său creează litere personalizate pentru clienți și aplicații diverse, de la identități de brand, la design de carte, ambalaje, postere și creații de artă.
A fondat Caracter cu Caracter, un spațiu în care pasiunea ei pentru litere se intersectează cu scrisul, oferind programe educaționale, materiale și ateliere care integrează în mod armonios caligrafia și desenul de literă cu principiile mindfulness-ului, cultivând un mediu unic pentru dezvoltare personală și învățare.
Vei primi caiet de curs + instrument de scris.
Nu este necesară o experiență prealabilă în domeniul caligrafiei.
Data 28.05.2024
Ora: 16:00
Durata: 2,5 ore
Număr maxim de participanți: 14
Locația: Artcor/Mediateca
Preț: 500 MDL
Membrii COR/Artcor/Mediacor – 50% reducere
Pentru studenții AMTAP – 1 loc GRATUIT
Ia-ți bilet și rezervă-ți un loc printre cei care vor să scrie frumos: https://shorturl.at/kxPQT
Această activitate este realizată în cadrul FIC, organizat de Artcor, cu susținerea Fundației Moldcell și Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Подписывайся