Hub de jocuri și învățare la Centrul Comunitar 151
Telegram

Centrul Comunitar 151, coordonat de Asociația Obștească Laolaltă oferă suport părinților cu copii în clasele primare prin lansarea unui spațiu de jocuri și învățare. Pe parcursul anului de studii, hub-ul va găzdui activități extrașcolare pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani. Accesul la hub este gratuit.

Mentora acestui proiect este Vera Moisei, cadru didactic cu o vastă experiență de peste 17 ani în domeniul educațional, care în prezent își desfășoară activitatea în echipa Centrului Comunitar 151, în calitate de bonă. În cadrul acestui hub, ne propunem să facilităm o colaborare strânsă între mentoră și părinți, pentru a identifica și aborda eficient nevoile individuale ale copiilor dvs.

Detalii despre program:

  • Orar: Luni-Vineri, între 12:30 și 15:00
  • Numărul de participanți: 15
  • Vârsta participanților: 7-10 ani
  • Limba de instruire: Română
  • Adresă: Chișinău, str. 31 august 1989, nr. 151

Vă încurajăm să vă înscrieți copiii dvs. în această experiență educativă și recreativă unică. Prioritatea va fi acordată copiilor din familii neprivilegiate.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul disponibil la următorul link: https://bit.ly/hub_pentru_copii

Așteptăm cu entuziasm să oferim sprijin și să contribuim la dezvoltarea armonioasă a copiilor dumneavoastră.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați: +373 68 373 874

Despre Centrul Comunitar 151:

Centrul Comunitar 151 este un loc sigur și incluziv pentru copiii și femeile de toate vârstele, rasele, orientarea sexuală, religie, atât pentru persoanele strămutate din Ucraina, cât și pentru cetățenii locali. Acesta este deschis și coordonat de AO Laolaltă, cu suportul UNHCR, Agenția ONU pentru refugiați.

Aici oferim servicii, organizăm evenimente, programe și activități în baza nevoilor reale ale persoanelor strămutate din Ucraina și ale persoanelor din comunitatea locală pentru a facilita socializarea și integrarea acestora. De asemenea, găzduim cel de-al optulea punct albastru (BlueDot) din Moldova, unde persoanele din Ucraina și membrii comunității locale pot primi sprijin psihologic, consultanță juridică, consultări în cazuri de violență de gen sau discriminare.

Aici puteți afla mai multe despre CC151: https://laolalta.md/proiecte/centre-comunitare-locul-unde-comunitatile-se-intalnesc/

Telegram