Lullaby. Sound-visual performance
Начало: 02/09/2023 - 1900
Место: str. Alexei Mateevici, 60
Цена: 150 mdl

Sâmbătă, 2 septembrie, la 19:00, în parcarea Mediacor, te invităm să trăim renașterea durerii în performance-ul artistic „Lullaby for pain” (idea by Nadya Izosimova) și să proiectăm visuri pe pereți, pe ritmurile pieselor Cosmos în buzunar și Murmur de Izvar, la un pahar de vin, sub clar de lună.

Se spune că pământul s-a format dintr-un nor de praf. Noi însă credem că el e fost creat din frumos, artă, emoții și… oameni.

Ne așteaptă un spectacol artistic împletit din joc actoricesc, pictură, muzică și joc de lumini. Actori, artiști plastici și grafici, muzicieni și oameni ai frumosului îți dau întâlnire în a doua zi de toamnă ca să mai sorbim, încetișor, din ultimele seri calde de… încă vară.

Ne vom aduna sub cerul liber, în parcarea Mediacor, ca să simțim stelele și cosmosul mai aproape de noi. Toate la un pahar de vin și oameni luminoși alături.

Ce ne așteaptă:

  • performance artistic „Lullaby for Pain” by Nadya Izosimova, Olga Braga, Alexandra Soshniсova, Irina Pavlovskaya (15-30 minute)
  • spectacol audio-vizual by Cosmos în Buzunar & Murmur de Izvar

Performance-ul artistic „Lullaby for Pain” e pratica mișcării autentice, a sunetului și improvizației senzoriale, dedicat durerii – prin internalizarea, trăirea și transformarea ei în eliberare. Spectacolul face parte din expoziția personală semnată de Nadya Izosimova.

Acest eveniment este organizat de Mediacor, cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

Bilete

Telegram