Levi’s aniversează 150 de ani de la crearea modelului 501® cu o nouă gamă de croieli și finisaje
Telegram

Levi’s aniversează 150 de ani de la crearea modelului 501® cu o nouă gamă de croieli și finisaje

Anul 2023 marchează cea de-a 150-a aniversare a blugilor Levi’s 501®, una dintre cele mai emblematice piese vestimentare la nivel global. Pentru a sărbători această dată importantă, Levi’s® reinventează clasicul model 501® din 1954 pentru bărbați și 501® din 1981 pentru femei.

501® nu este doar un articol vestimentar, este unul dintre cele mai durabile articole de modă pe care le-a cunoscut lumea. Ceea ce a început în 1873 drept brevet pentru pantalonii de lucru, a devenit în ultimii 150 de ani un element de bază al stilului și un semn de exprimare a sinelui. 501 Original a fost purtat de-a lungul istoriei de lideri ai schimbării, inovatori, celebrități, devenind un articol pur și simplu adorat de fiecare generație.

Două modele senzaționale pentru bărbați și femei, deja și în Moldova



În topul acestui sezon avem modelul pentru bărbați 501 ’54. Un model inspirat direct din arhivele Levi’s – 501 ’54 prezintă acel aer anti-fit, specific 501®, dar cu un aspect mai straight și detalii tradiționale. Este blugul perfect pentru a-l purta cu cizme sau pentru a-l suprapune peste perechea preferată de adidași.

Pentru femei, Levi’s a creat senzaționalul model 501 ’81. Structurați mai mult ca un mom jean, blugii vin cu o talie înaltă și o formă a piciorului ușor conică. Sunt acei blugi care descriu perfect perioada anilor ’80.

Fanii celebrului brand, dar și toți iubitorii denimului de calitate sunt așteptați în magazinul Levi’s din Shopping MallDova, parter pentru a descoperi noile modele care vor face ravagii în întreaga lume.

Elemente care fac diferența

Noua gamă de blugi va fi însoțită și de o serie de accesorii care vin să accentueze aniversarea de 150 de ani.

Printre elemente se numără un backpatch aniversar 150th, un Red Tab special cu Levi’s® pe față și “150” pe spate, o etichetă aniversară țesută pe interior, o ștampilă pe buzunarul interior din spate și o ștampilă pe interiorul nasturilor pe care scrie “1873-2023”.

Prin noile modele 501 care vor fi lansate în acest an, următorii 150 de ani vor fi asigurați prin stil, calitate, originalitate și vibe nonconformist.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s, reprezentat oficial în Moldova de Aridon Group, simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, cucerind imaginația și loialitatea oamenilor generații de-a rândul. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit inovator neobosit, de neegalat în industria modei. Gama de blugi și accesorii Levi’s este disponibilă în peste 110 de țări, oferind persoanelor din întreaga lume posibilitatea de a-și exprima propriul stil.

Telegram