Participă la Artificial Intelligence Hackathon 2023 și primește premii bănești
Начало: 02/06/2023 - 18:30
Место: Mediacor
Цена: -
FACEBOOK

În perioada 2-4 iunie, Inteligența Artificială în Acțiune organizează un eveniment dedicat tuturor celor interesați de domeniul ML și AI – Artificial Intelligence Hackathon 2023.

Competiția are ca scop să adune pe toți acei pasionați/pasionate de programare și inteligența artificială în echipe, unde vor concura câte cinci persoane, într-un interval de 48 de ore, în realizarea celui mai inovativ proiect.

Cine poate participa?

În cadrul hackathon-ului pot participa toți acei pasionați de domeniul Inteligenței Artificiale: studenți, programatori și toți dornici de a învăța și acumula experiență! Tot de ce veți avea nevoie este o echipă, laptop și dispoziție bună. Participanții vor fi ghidați de mentori specialiști, cu experiență în domeniu.

De asemenea, participanții și participantele se pot înregistra atât cu echipă proprie, cât și de unii singuri/singure. La finalul evenimentului, fiecare echipă își va expune proiectul, dezvăluind conceptul într-o scurtă prezentare PPT (PowerPoint) și un demo. La fel, cele mai bune lucrări vor fi premiate de către organizatorii și partenerii evenimentului cu premii bănești.

De ce să participi la Artificial Intelligence Hackathon 2023?
# o să-ți dezvolți abilitățile de lucru în echipă;
# o să creezi ceva inovativ și vei învăța multe despre ML și AI;
# o să cunoști oameni noi;
# ai șansa să câștigi premii bănești.

Formularul de înregistrare poate fi completat aici: https://forms.gle/B4jk7yx3DjqGJhqy9

Acest eveniment este organizat de rezidenții Mediacor, comunitatea Inteligența Artificială în Acțiune, în parteneriat cu Mediacor, cu susținerea financiară USAID Moldova, Suedia și Marea Britanie la Chișinău, prin Proiectul Tehnologiile Viitorului. Această activitate se desfășoară în cadrul Cartierului Creativ, o inițiativă creată în contextul Festivalului Industriilor Creative 2023, organizat de Centrul Industriilor Creative Artcor.

Telegram