Un deliciu unic, tradițional, pe care merită să-l savurezi în aer liber
Telegram

Friptura la ceaun gătită cu cartofi este de mult timp un fel de specialitate a casei mai puțin știută a restaurantului La Bădiș. Am testat și lucrat la această rețetă timp de mulți ani și acum am decis să o deschidem pentru oaspeții noștri. La fel ca orice proces, după multe repetări am ajuns la perfecțiune. Carnea suculentă cu cartofi bine rumeniți este un deliciu pe care nu o să-l uitați curând și la care o să doriți să mai reveniți.

Acest tip de mâncare este bazat pe tradițiile moldovenești și felul de a găti friptura la vatra cu foc pe lemne. Bunicii noștri găteau friptura la foc într-un ceaun încăpător care să poată cuprinde carne cu legume pentru toată familia.

Pentru a face o comandă, este nevoie să telefonați în prealabil și să rezervați o zi. Porțiile se pot ajusta în funcție de numărul de persoane, dar ideal este pentru 15-20 de persoane. Pentru mai multe detalii despre această ofertă, nu ezitați să apelați 068 6 22 622. Suplimentar, la friptura la ceaun, mai recomandăm murăturile casei (specialitate) și plăcinte calde.

Ți-e dor de o porție generoasă de carne suculentă cu cartofi bine rumeniți, savurată în aer liber, dar nu ai cum să organizezi un grătar sau un picnic în condițiile actuale? Fie că nu ai spațiu, fie că nu ai timp sau abilitățile necesare, soluția este mai simplă decât ai putea crede. Restaurantul cu specific tradițional La Bădiș pune la dispoziția vizitatorilor un deliciu culinar apetisant – friptură la ceaun, gătită în aer liber.

Poate fi o adevărată provocare să gătești chiar tu ceva similar. Dar bunicii noștri exact așa pregăteau friptura, la foc în vatra de afară, într-un ceaun încăpător, care cuprinde suficientă cărniță cu legume pentru toată familia. Evident, te poți bucura de această friptură la ceaun doar cu precomandă, pe care o poți face telefonic, cu un sunet la numărul 068 622 622. Vei avea suficient timp să alegi cu cine vrei să împărtășești acest deliciu culinar. Din fericire, localul este pregătit să vă organizeze o masă memorabilă, respectând rigorile actuale. Iar odată ajunși la restaurant, veți descoperi, pe lângă mâncarea delicioasă, un adevărat tezaur cultural, localul fiind decorat în motive tradiționale de la poartă până în vinotecă (pe care chiar merită s-o vizitezi). Desigur, pentru a savura meniul în ael liber tu și cei dragi ție vă veți petrece marea parte a timpului pe terasă, dar și celelalte atracții locale vă merită atenția.

Telegram