M.O. Privée- AVEC DU CARACTÈRE, un tânăr brand lansat pe piața locală
Telegram

M.O. Privée este un brand de haine pentru femei și bărbați, axat pe elaborarea continuă a designului de produs, care îmbină trăsăturile și atitudinea purtătorului într-o ținută.Mihailov Otilia, fondatoarea brandului M.O. Privée- AVEC DU CARACTÈRE, este o tânără cu aspirații mari, care și anterior s-a remarcat prin diverse proiecte de design, fiind și absolventă a facultății Textile şi Poligrafie, Design Vestimentar a UTM.

Brandul M.O. Privée, a prins un contur mai vizibil împreună cu proiectul Upgrade cu Frumuzachi și ulterior datorită susținerii ODIMM.

Astăzi , brandul învață și cercetează fiecare trăire a purtătorului, așa încât să o transpună într-o valoare vestimentară. Fiecare haină e creată cu pasiune și dedicație, iar calitatea pieselor vestimentare este pusă în prim plan.

Fiecare element al colecției este elaborat în maxim 3 exemplare, astfel se păstrează unicitatea și caracterul fiecărui purtător.
Detaliile, linia, imprimeul, textura oferă atitudine fiecărei haine, iar odată îmbrăcată- confort și individualitate.

“E important să creăm și să dezvoltăm Industria Ușoară – acasă, să dezvoltăm o comunitate în acest domeniu, să creștem nivelul culturii vestimentare, cu pași mici și încrezători, iar odată ce ne-am pus un scop, să-l îndeplinim cu ardoare.
M.O. Privée pentru mine este o aspirație, o scară continuă dacă vreți, cu trepte de diferite dimensiuni, dar fiecare din ea merită urcată.
O frază inspirațională pentru mine, care poate i-ar încuraja și pe alții “Este mai bine să urmărești perfecțiunea și să o ratezi decât să urmărești imperfecțiunea și să o lovești” de Henry Watson Fowler .”

Mihailov Otilia
moprivee.com
facebook.com/M.O.Privee
instagram.com/m.o.privee
Telegram