Moldovan National Youth Orchestra organizează seria de „Concerte în Blugi” pe 2 și 3 iulie și un Concert Open Air pe 4 iulie de Ziua Independenței SUA
Начало: 02/07/2021 - 18:00
Место: Bălți, str. Aerodromului 1
Цена: -

MNYO lansează la începutul lunii iulie seria de „Concerte în Blugi”, menite să celebreze spiritul și cultura americană. Pe 2, 3 și 4 iulie membrii Orchestrei, alături de dirijorul Andriano Marian și artiștii din Republica Moldova, vor organiza 3 evenimente în 3 locații diferite, care vor culmina cu un concert open air în Scuarul Catedralei Mitropolitane.

Intrare e liberă la toate evenimentele.

Proiectul demarează cu concertul de pe 2 iulie din orașul Bălți, la restaurantul Goldhaus de pe strada Aerodromului 1. Evenimentul începe la ora 18:00 și-i are ca invitați pe soliștii Lia Rusu, Simona Severin, Roman Zes și Sandu Bantaș, alături de band-ul format din Dan Brumă la chitară, Stas Poraico – tobe, Serghei Ivanov – pian și Cristian Chiaburu – chitară bas.

Cel de-al doilea Concert în blugi va avea loc pe 3 iulie la ora 18:00 la Chișinău, în locația ATU Winery de pe strada Dacia 58. Am pregătit o veritabilă experiență muzicală și gastronomică, alături de soliștii Anna Odobescu, Aurel Chirtoacă și Serj Kuzenkoff și bandul format din Dan Brumă la chitară, Iulian Ursu – tobe, Serghei Ivanov – pian și Cristian Chiaburu – chitară bas.

Cel de-al treilea eveniment marchează Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii printr-un concert Open Air chiar în inima capitalei, în Scuarul Catedralei Mitropolitane, care va avea loc pe 4 iulie la ora 19:00.

Am pregătit un line-up savuros, cu genuri muzicale care oscilează de la jazz la hip-hop și piese celebre ale artiștilor îndrăgiți din America, interpretate de Felicia Dunaf, Lia Rusu, Roman Zes și Emilia Russu.

Proiectul este finanțat de către Ambasada SUA în Republica Moldova.

Sloganul concertelor din acest an, susținute de către MNYO, este #revinolaceeaceiubești și vin să celebreze aniversarea a 10 ani de la lansarea proiectului Moldovan National Youth Orchestra.

Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite pe paginile de Facebook și Instagram Moldovan National Youth Orchestra

Link pagina FB MNYO

Link cont de Instagram mnyorchestra

Telegram