Anna Lyberg, Ambasadoarea Suediei în Moldova cordial invită la Concertul de Crăciun “Santa Lucia”
Начало: 18/12/2019 - 18:00
Место: Sala cu Orgă
Цена: 50 lei
FACEBOOK

Pe 18 decembrie, începând cu 18:00, la Sala cu Orgă una dintre cele mai îndrăgite sărbători ale tuturor suedezilor, Santa Lucia, este celebrată la Chișinau. Cu mare drag, Ambasasoarea Suediei în Moldova, Anna Lyberg, invită toți doritorii de a simți căldura și lumina acestei zile deosebite la un Concert de Crăciun “Santa Lucia”.

Sfânta Lucia este o sărbătoare a luminii în cea mai întunecată perioadă a anului. La mijlocul lunii decembrie, în Suedia, zilele sunt scurte, iar nopțile sunt lungi. Sfânta Lucia pe 13 decembrie marchează începutul sărbătorilor de Crăciun și oferă speranță că în curând equinoxul de iarnă va schimba echilibrul dintre întuneric și lumină.

Concertul de Santa Lucia din acest an este celebrarea Sfintei Lucia la Chișinău pe 18 decembrie, 18:00, la Sala cu Orgă. Evenimentul aduce lumina căldurii celor 350 de artiști prin cântece de Crăciun suedeze, moldovenești și internaționale. Moldovan National Youth Orchestra alături de cei 130 de eroi La La Play Voices și două coruri pentru copii din Chișinău prezintă un mare concert de Santa Lucia și Sărbătorile de Crăciun.

Deoarece căldura trebuie împărțită, bun-venit tuturor celor care participă la sărbătoare vor fi dulciuri de Crăciun tipice suedeze, precum chifle cu șofran (Lussekatter).

Și pentru că suntem în toiul sărbătorilor de iarnă, dorim să facem cât mai multe fapte bune, astfel vom oferi 100 de bilete gratuite persoanelor din categorii vulnerabile.

Bun-venit la concertul de Santa Lucia.

God Jul! Crăciun Fericit! Счастливого Рождества! Merry Christmas!

Bilete pe iticket.md.

Parteneri Generali: Suedia, Fundația Est-Europeană,

Partener Strategici: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Biroul de cooperare al Elveției, UNICEF Moldova, Kaufland Moldova

Parteneri Media: Teleradio Moldova, Diez.md, Kiss FM Chisinau, Ask a Mom

Telegram