Mensana Live. Simplu despre sănătatea mintală cu Ilia Plămădeală
Начало: 09/07/2020 - 19:00
Место: Online
Цена: -
FACEBOOK

Într-o serie de evenimente transmise live, influenceri și specialiști vor discuta deschis și simplu despre cele mai actuale subiecte la tema sănătății mintale.

La prima ediție, se vor întâlni Ilia Plămădeală (autorul vlogului The Duck Show) și dr. Jana Chihai (psihiatră, psihoterapeută, președinta Societății Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapețulilor și Psihologilor Clinicieni din Moldova).

Ilia și Jana vor discuta:

– Când e necesar să apelăm la serviciile de sănătate mintală?

– De ce familia, prietenii și preoții nu pot înlocui munca unui specialist?

– Care-i totuși diferența dintre psihiatru, psiholog și psihoterapeut?

ȘI

– De ce oamenii din Moldova se tem de domeniul psi?

MENSANA Live aduce online conversații sincere și accesibile pentru ca să înțelegem de ce sănătatea mintală este la fel de importantă ca și cea fizică, cum ne protejăm de riscuri și ce facem dacă avem nevoie de ajutor.

Evenimentul va avea loc pe 9 iulie, ora 19.00 – 19.40, pe paginile de Facebook MENSANA, The Duck Show, Influencers Hub Moldova și pe Privesc.eu, Diez, Locals și Moldova.org.

Proiectul moldo-elvețian MENSANA – ”Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova” se desfășoară cu susținerea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, în conformitate cu necesitățile de reformare stabilite de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Evenimentele au loc în colaborare cu Influencers Hub Moldova.

Telegram