15 сентября 2020

Inaugurarea picturii murale #NeamPornit

Agenția de Investiții și Primăria municipiului Chișinău vă invită la inaugurarea picturii murale #NeamPornit, realizată de muralistul Dimitrii Potapov. Evenimentul de lansare va avea loc în aer liber, în data de 16 septembrie, ora 11.00, sub podul de la Telecentru, cu respectarea măsurilor de siguranță necesare în contextul pandemiei.

Murala a fost creată în cadrul campaniei naționale de relansare a turismului intern #NeamPornit #Protejați. Aceasta reprezintă o simbioză dintre identitatea vizuală a campaniei, bazată pe „Pomul Vieții” și flora/fauna inclusă în Cartea Roșie a Moldovei.

Inițiativa aparține Hotelului „Berd’s” și companiei de vopsele „Caparol”, fiind realizată cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău.

Lansarea va putea fi urmărită și live pe pagina de Facebook a Agenției de Investiții și pe pagina oficială a campaniei #NeamPornit:

https://web.facebook.com/investmentagencymoldova/

https://www.facebook.com/neampornit/

 

La eveniment vor participa:

🔸 Ion Ceban, Primar General al Municipiului Chișinău

🔸 Rodica Verbeniuc, Director General al Agenției de Investiții

🔸 Sergiu Aftenev, Director „Caparol Modova”

🔸 Lucia Berdos, Proprietară „Design Hotel Berd’s”

🔸 Eugen Boico, Director General al Agenției Creative „Publicis”

🔸 Dimitrii Potapov, Muralist

🔸 Pavel Rusu, Pretor, Pretura Sectorului Centru

Campania națională #NeamPornit a fost lansată de către Agenția de Investiții, partener de dezvoltare al sectorului turismului. Inițiativa are drept scop stimularea și creșterea creării de oferte turistice locale, în contextul în care sectorul ospitalității a fost lovit dur de efectele pandemiei de COVID-19.

Pentru informații, urmăriți pagina #NeamPornit și site-ul neampornit.md

Подписывайся