ZIP HACKATHON. LET’S HACK THE FUTURE!
Начало: 19/10/2019 - 12:00
Конец: 20/10/2019 - 15:00
Место: ZIPhouse, Str. Studenților 9/19
Цена: participare gratuită
FACEBOOK

ZIPhouse lansează un nou proiect destinat studenților și tinerilor designeri vestimentari cărora le plac challenge-urile și sunt gata să participe într-un maraton absolut nou pentru Moldova – ZIP Hackathon.

Echipa ZIPhouse a pregătit un format plin de provocări care să implice la maxim creativitatea și inventivitatea participanților.

La Hackathon vor participa 5 echipe câte 5 participanți iar organizatorii evenimentului doresc să ofere tinerilor specialiști o experiență inedită, care să genereze creativitate în timp record și să le întărească încrederea în propriile forțe. Participanților le-a fost pegătită o provocare pe măsură și doar 24 de ore la dispoziție pentru soluționarea acesteea în care aceștea vor avea parte de coaching calitativ și networking productiv.

Formatul proiectului vine să zguduie la propriu creativitatea tinerilor designeri cărora le plac provocările, iar Hackatonul va fi un imbold care îi va face să se autodepășească. Cele 24 ore de implicare și activitate în proiect, vor fi bineînțeles evaluate de către echipa de jurizare care vor asigura corectitudine și unanimitate procesului și răsplătite cu premii pe măsură din partea ZIPhouse și a partenerilor proiectului.

Pentru info adiționale: https://www.facebook.com/events/544083922798545/

Pentru participare la Hackathon, doritorii sunt invitați să completeze formularul de aplicare: https://forms.gle/eFN5x5hHf3ESawhp7

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei, cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Telegram