Săptămâna cu arome ale bucătăriei italiene la Chișinău
Начало: 18/11/2019 - 10:00
Место: Chisinau
Цена: -

Ambasada Italiei în Republica Moldova, în colaborare cu parteneri săi, organizează în perioada 18-24 noiembrie cea de-a IV-a Ediție a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume. În această săptămână se vor organiza evenimente de către cele 300 de misiuni diplomatice.

În această săptămână vor fi organizate mai multe evenimente, unele dintre ele direct de către parteneri:

  • Luni, 18 noiembrie, Camera de Comerț Italo-Moldavă și Consulatul Onorific al Moldovei din Florența, în colaborare cu Ambasada Italiei, organizează  recepția de inaugurare ,,SERATA TOSCANA”, care va avea loc la Radisson Blu Leogrand Hotel, la care vor participa oaspeți de onoare.
  • La 19 noiembrie, va fi testată excelența vinurilor italiene în cadrul seratei MOMENTO di VINO de la Courtyard by Marriott. Aici invitații se vor putea delecta cu note și arome ale vinurilor desăvârșite, completate de savoarea bucatelor italiene.
  • La 20 noiembrie copiii dintr-un centru de plasament din Chișinău vor învăța prin joc cum se prepară pastele după o rețetă unică italiană. Master class-ul va fi susținut de către un partener;
  • La 21 noiembrie Bucătăria Mediteraneeană va fi redescoperită la seminarul susținut de Delegaţia din România a Federaţiei Italiene a Bucătarilor, care va avea loc la Facultatea Tehnologiilor Alimentelor a Universităţii Tehnice din Moldova;
  • La 22 noiembrie la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, vom continua să celebrăm Săptămâna Bucătăriei Italiene pe notele muzicii clasice. Vocile Sopranelor LE DIVASH ITALIAN SOPRANOS și ale trupei BRIO SONORES, ne vor teleporta în peninsula italică.
  • Șirul evenimentelor se va încheia la Centrul Comercial MallDova, unde la 23 noiembrie oaspeții sunt așteptați să guste din bucate tradiționale italiene, să vadă cum se prepară mozzarella și să asiste la concursul ,,Masterchef”, care va avea drept concurenți artiști, influenceri activi în mediul online și copii.

 

Telegram