CUM ARATĂ O IDEE DE START-UP ECO? AFLĂ LA FINALA NAȚIONALĂ CLIMATELAUNCHPAD!
Начало: 15/09/2019 - 10:00
Место: Tekwill str. Studenților 9/11
Цена: -
FACEBOOK

CUM ARATĂ O IDEE DE START-UP ECO? AFLĂ LA FINALA NAȚIONALĂ CLIMATELAUNCHPAD!

Asociația Obștească EcoVisio, în calitate de partener oficial al programului internațional ClimateLaunchpad, va invită la Finala Națională ClimateLaunchpad Moldova 2019. Cele două echipe câștigătoare vor reprezenta Moldova în cadrul Finalei Globale, ce va avea loc în Amsterdam, Olanda între 14-15 noiembrie.

ClimateLaunchpad este cea mai mare competiție din lume dedicată ideilor de afaceri cu impact ecologic. Pentru Moldova, aceasta este ediția cu numărul 5, care și-a deschis înscrierile la începutul lunii iunie. Participanții selectați au trecut printr-un program intensiv pentru a-și dezvolta ideea de afaceri, începând cu o tabără de instruire și continuând cu mai multe sesiuni de mentorat.

Șase start-up-uri au ajuns în etapa Finalei Naționale, cu propuneri de proiecte precum drone folosite în agricultură și utilaj de curățire a apei. Fiecare echipă își va susține ideea printr-o prezentare de 5 minute, urmată de o sesiune de întrebări din partea juriului.  Finaliștii vor fi selectați în baza unor criterii precum gradul de fezabilitate, posibilitatea de a aplica ideea la scară mare, impactul asupra climei, dar și calitatea prezentărilor.

Doar două echipe vor merge mai departe la Finala Globală, unde vor concura cu alți peste 100 de finaliști din 54 de țări. Aici, un juriu internațional de renume va selecta cele mai bune zece echipe, care se vor alătura Programului de Accelerare din cadrul Climate-KIC. Primii trei câștigători ClimateLaunchpad vor fi recompensați cu premii importante: 10.000 euro locul 1, 5.000 euro locul al 2-lea și 2.500 euro locul al 3-lea.

Toți doritorii sunt bineveniți la Finala Națională, unde vor avea ocazia de a se întâlni și a se familiariza cu generația viitoare de antreprenori ai Moldovei, care a reușit să îmbine business-ul cu ecologia.

Urmărește pagina evenimentului pentru detalii despre echipele participante și nu numai!

Programul complet al evenimentului

10:00 – 10:15 Înregistrarea participanților la eveniment
10:15 – 10:45 Cuvânt de bun-venit și prezentarea programului
11:00 – 12:30 Sesiunile de pitching ale echipelor
12:30 – 13:00 Deliberările juriului / Pauză de Fourchette
13:00– 14:00 Premierea finaliștilor + premiul publicului
14:00 –15:00 Networking

DESPRE ORGANIZATORI

Fondată în anul 1999, EcoVisio este o asociație obștească din Chișinău, activă în sfera ecologiei și a dezvoltării durabile. Misiunea organizației constă în atingerea potențialului real al regiunii noastre ca model de societate sustenabilă. Printre valorile promovate de EcoVisio se numără cetățenia activă, reziliența ecologică și economică, antreprenoriatul social și dezvoltarea rurală.

Telegram