Electric Castle: Ai noștri pe scena celui mai cool festival de muzică din România
Telegram

Electric Castle vine cu surprize plăcute pentru toți iubitorii de muzică – îți vei reaminti de copilărie și adolescență, ascultând piese de Limp Bizkit, vei dansa armonios sub vibe-ul cald al cântecelor de Florence + the Machine, te vei simți ca-n film, adiind sub ritmurile muzicii marca Polo & Pan sau Nils Frahm. Marea bucurie, însă, e că vei vedea și interpreți de-ai noștri pe scenele celui mai cool festival din România.

Alternosfera e o trupă mereu binevenită în România de către miile de fani. Mai ales că vA împărtăși piese mai noi, mai vechi din toată cariera sa. Băieții vor cânta pe scena Electricului în seara de joi, 18 iulie. Știai, apropo, că trupa a compus și orchestrat coloana sonoră pentru un film de mediu metraj în regia lui Radu Zaporojan? Vezi câteva secvențe în acest video.

Valeria Stoica, fata cu voce de cristal, care te-a cucerit acum câțiva ani pe scenele unui show de talente în Republica Moldova sau poate ai avut ocazia să o asculți într-un concert mai cosy, mai de familie, va cânta în sâmbăta #EC-ului. Muzica ei de poveste va răsuna în spațiul festivalului și o vei purta cu drag în suflet zile în șir chiar și după ce acesta se va termina. Valeria e inclusă în lista celor patru femei din indie-ul românesc, care te vor cuceri la Electric Castle. Apropo, ea are și un clip nou.

Mai sunt bilete la Electric Castle, desigur. Le poți lua chiar de aici. Fii atent că cei de la #EC organizează diverse concursuri interesante pe pagina lor, așa că urmărește-i!

Telegram