17 октября 2019

„Deliciile METROPOLEI”: METRO te invită la o masă în oraș și îți achită 30% din notă

Știm că îți place mâncarea gustoasă – cui nu-i place? Dar mai știm că uneori n-ai chef nici de preferatele ochiuri, cu care îți începi diminețile, nici de prânzul pe care ți l-a pus, cu grijă, în caserolă jumătatea ta, și nici de cina servită în sufragerie, pentru a câta seară…În zilele în care obosești de rutină, METRO și restaurantele partenere îți dau un motiv să schimbi decorul și să descoperi Deliciile METROPOLEI!

„Deliciile METROPOLEI” este o campanie de susținere a culturii gastronomice, prin care METRO te invită la o masă în oraș! Tot ce trebuie să faci e să rămâi client fidel METRO. În schimb, te bucuri de experiențe culinare savuroase, momente frumoase alături de familie și o șansă să evadezi din cotidian fără să-ți golești buzunarele!

În perioada 10 octombrie – 29 februarie, de fiecare dacă când vei face cumpărături în valoare de 1000 de lei la METRO Chișinău sau Bălți sau online pe https://www.metro.md/magazinonline, vei primi un cupon special. Îl poți valorifica în 30 de restaurante – partenere din cele 2 orașe (lista localurilor o găsești aici). Fie că ești carnivor, vegetarian, un împătimit de bucătăria asiatică, de mâncarea tradițională sau îți place dulcișorul – vei găsi printre ele localul tău de suflet!

Cum valorifici cupoanele „Deliciile METROPOLEI”?

  • 1 cupon = o reducere în valoare de 100 de lei
  • 1 cupon este valabil la o notă de plată de ≥ 300 de lei
  • 2 cupoane = o reducere de 200 de lei la o notă de plată de ≥ 600 de lei

Așadar, ți-ai făcut plinul la METRO? Pune cupoanele în buzunar, ia-ți jumătatea de mână și invit-o la o cină romantică – cu siguranță, a trecut ceva timp de când nu v-ați mai zâmbit unul altuia timid la flacăra lumânării! Sau răsfață-ți picii în weekend cu un brunch din gustoșenii – ți-au dus dorul cât timp ai fost implicat până peste cap la job cu un nou proiect. Te- ai săturat de bistro-ul unde mergi zilnic la pauza de masă? Ce zici să iei prânzul la restaurantul pe lângă care treci zi de zi, dar niciodată nu ți-ai făcut curajul să-i pășești pragul?

Cu „Deliciile METROPOLEI” au de beneficiat toți: tu te bucuri de o experiență frumoasă la cumpărături și de reduceri în restaurante, localurile își fac noi prieteni, iar METRO își consolidează relațiile cu cumpărătorii și partenerii – în rezultat susținem împreună micile afaceri și dezvoltarea întregii comunități.

Подписывайся