ALMANAHUL POLITIC 2018 – LANSAT
Telegram

Compania de consultanță și promovare POLIEXPERT și portalul TRIBUNA au lansat la 15 februarie 2019, cea de-a patra ediție a Almanahului Politic al Republicii Moldova – „ALMANAH POLITIC 2018”. Acesta are 360 de pagini.

Fondatorul și directorul Poliexpert și Tribuna, Igor Volnițchi, a mulțumit sponsorilor și a menționat că în cea de-a patra ediție a Almanahului sunt mai multe elemente definitorii, pe lângă relatările despre evenimentele politice.

Vicedirectorul și fondatorul Poliexpert și Tribuna, Lilia Gurez, s-a referit la părțile specifice Almanahului. „Suntem extrem de mândri că, și în acest an, ne-a reușit să scoatem de sub tipar această publicație istorică, unică în Republica Moldova. Ediția din acest an este mai complexă decât cea din anul trecut, avem mai multe pagini – am crescut în volum. Tendința aceasta se ține de la an la an. Vreau să mulțumim partenertului nostru general – domnul Marin Ciobanu, administratorul Zonei Economice Libere Bălți, Marin Ciobanu. Deja al doilea an este alături de noi”, a spus Lilia Gurez.

În același timp, vicedirectorul a comunicat unele detalii cu privire la ediția următoare a Almanahului Politic. „Vreau să mai spun că, în acest an am aplicat o nouă formula de selectare a oamenilor lunii. O să observați, la fel, mulți manageri și administratori în această ediție. Totodată, pentru ediția viitoate, vreau să vă anunț că planificăm să facem și o platformă online”, a subliniat Lilia Gurez.

Administratorul Zonei Economice Libere Bălți, Marin Ciobanu, a vorbit despre importanța edițiilor – de la an la an.

„Cu cea mai mare plăcere, acum doi ani, m-am alăturat acestui proiect. De la început eram convins că facem lucruri mari pentru țară. Pentru mine este o enigma cum voi reușiți să fiți în foarte bune contacte cu toți politicienii – atât cu cei de la guvernare, cât și cu cei din opoziție”, a declarat Marin Ciobanu.

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, s-a adresat echipei responsabile de lansarea Almanahului.

„Felicitări pentru modul în care știți să organizați evenimentele, dar și pentru modul în care reflectați pe portalurile voastre și, mai ales, în acest Almanah”, a declarat Andrei Năstase.

Reprezentantul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Nicolae Balaur, a comunicat despre corectitudinea și importanța publicațiilor.

„Sunteți foarte bravo. De ce? Pentru că scrieți istoria. Cititorii, peste 10 ani, vor deschide acest Almanah Politic și își vor face părerea lor despre ce a fost. Această carte este Almanahul Politic, pe alocuri poate este dură, dar este corectă”, a conchis Nicolae Balaur.

Seara a fost condimentată cu vinuri de la „Mileștii Mici”, „Fautor”, „Granovia”, spumantul „Aurelius”, dar și divinul „Aroma”.

Amintim că, prima ediție a Almanahului Politic a fost lansată în anul 2016 – Almanah Politic 2015. Publicația este unică în R. Moldova și reprezintă radiografia tuturor evenimentelor politice în decursul unui an. Almanahul Politic este lansat anual în luna februarie.

De menționat că, tot ieri a fost prezentat Calendarul Politico-Istoric al Republicii Moldova – 2019, care este, de asemenea, un produs unic, realizat de Compania Poliexpert.

Telegram