Sălcuța creează opere de artă din vinurile moldovenești
Telegram

Încă de la fondare, Vinăria Sălcuța și-a orientat eforturile și dedicația pentru a crea vinuri competitive, prin inovație și exclusivitate. Astăzi, se poate mândri un portofoliu vast și cu modalitatea unică prin care construiește relația vin-consumantor la noi în țară și dincolo de hotarele ei.

Unul dintre rezultatele remarcabile ale vinăriei, este performanța prin care surprinde publicul, an de an, lăsând loc pentru calitate testată în timp.

EPIZŌD Limited Release este cel mai potrivit exemplu, unde vinul oferă o altă formă și filosofie – de la vinărie, raft și până la mesele oamenilor.

„O parte dintr-o continuă operă de artă a vinificatorilor” – așa putem defini gama de vinuri EPIZŌD –  una premium, destinată oamenilor care apreciază în profunzime munca și de dicația celor care dau naștere acestei băuturi  nobile.

Printre cele mai notabile rezultate pe care le-a obținut vinăria datorită acestei colecții uimitoare de vinuri alese, se numără distincții importante, medalii de aur și argint la concursuri internaționale precum: Sauvignon Blanc Masters, Challenge International du Vin, Mondial des Pinots, Mundus Vini, Vinarium, Decanter World Wine Awards și multe alte competiții de prestigiu.

Astfel, datorită rezultatelor la nivel mondial, Vinăria Sălcuța reușește să-și păstreze poziția de de vinărie favorită pentru oamenii ce apreciază vinurile la adevărata lor valoare, să fie printre preferințele publicului pe rafturile magazinelor și să își păstreze pozițiile de top pe piața din Moldova.

EPIZŌD poartă semnătura diferitor oenologi consacrați, care au depus în timp, efortul și măiestria de a aduce consumatorilor o gamă unică și irepetabilă de vinuri. Aici, calitățile lor sunt îmbătrânite cu meticulozitate în butoaie de stejar, pentru a exprima personalitatea și individualismul. Acest lucru le oferă un gust special, de înaltă clasă și dezvăluie în același timp, o multitudine de reminiscenţe aromatice, potrivite pentru o varietate de asocieri culinare și cine gastronomice exclusive.

Produse după tehnologia clasică, vinurile EPIZŌD create de Sălcuța poartă cu ele sârguința și caracterul pământului. Fiind situate în zona geografică protejată Ștefan Vodă, podgoriile sunt îngrijite și întreținute la cele mai înalte standarde, acest lucru făcând posibilă existența unei calități incontestabile, pentru fiecare vin al acestei colecții.

Gama se bucură de o diversitate aparte și numără următoarele vinuri: Fetească Neagră, Saperavi, Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc Fumé și Rosé – toate în ediție limitată, ce merită descoperite și savurate din plin.

Păstrează cel mai bun EPIZŌD pentru tine, descoperă povestea acestor vinuri și găsește-l în stock pe www.salcutawine.md

Telegram