Mobila la comandă – soluția ideală pentru o locuință cu personalitate
Telegram

Mobilarea unei case este o sarcină extrem de importantă pentru a crea un interior armonios. Uneori, din cauza faptului că spațiul ce urmează a fi amenajat este atipic sau pentru că sunteți în căutarea unor forme și culori deosebite, nonconformiste, mobila standard nu este alegerea potrivită. Aveți nevoie de o mobilă modernăcare să vă reprezinteși să iasă în evidență atât prin cromatica materialelor folosite,cât și prin detaliile bine gândite și design-ul original. Și aici intervine marea provocare! Deși avem la dispoziție nenumărați producători de mobilă în Moldova, cu sute sau chiar mii de produse oferite, de multe ori oamenii nu reușesc să găsească modelul dorit în magazinele tradiționale sau cele online. În acest caz, mobila la comandăreprezintă soluția ideală! Un mobiler 100% customizat se axează pe personalizare, generând o atmosferă primitoare și relaxantă, congruentă cu stilul stăpânilor casei.


Optați pentru obiecte simple, minimaliste, structurale? Vreți să investiți în design și materiale de calitate? Sau puneți accent pe funcționalitate? Dumneavoastră decideți care sunt aspectele prioritare. Cu siguranță, sunt momente și situații în care unul dintre aceste elemente este prioritar, dar să știți că secretul se ascunde într-un echilibru delicat între toate aspectele de mai sus și este treaba unei echipe performante de creatori de mobilier să le identifice și să vă ajute în proiectarea spațiului perfect!

Indiferent că este vorba despre mobila de bucătărie, de living sau mobila de dormitor, mobila la comandăreprezintă varianta perfectă pentru cei care doresc să achiziționeze produse de calitate, durabile și, în același timp, cu un aspect unic.

De ce să alegeți mobila la comandă?

Mulți sunt de părerea că mobila la comandă este cumpărată doar de persoanele bogate, cu venituri mari, care își permit să iasă în evidență în acest fel. Absolut greșit! Mobila la comandă vine cu o serie de avantaje, deloc de neglijat, excelente pentru decorațiuni interioare personalizate.

  • Calitate – comparativ cu piesele de mobilă de serie sau gata executate, disponibile în orice magazine de mobilă, calitatea construcției și a materialelor este mult mai mare pentru piesele personalizate. Participați și controlați fiecare etapă a procesului creativ de realizare a mobilierului de la proiectare până la alegerea materialelor și a culorilor potrivite. Bineînțeles, toate aceste lucruri se reflectă în calitatea produsului final. Optând pentru mobila la comandă faceți o investiție înțeleaptă, pentru că este mult mai rezistentă la uzură și va trece testul timpului;
  • Unicitateodată ce este executată ținând cont de nevoile și preferințele fiecărui client în parte, mobila la comandaeste unică. Puteți crea un mobilier cu forme inedite, cu anumite combinații cromatice, de texturi și materiale deosebite sau chiar puteți printa poze sau mesaje pe produse. Orice idee poate fi materializată și se poate transforma într-un mobilier deosebit, special, care să devină piesa de rezistență din interior;
  • Utilitateun alt argument în favoarea mobilei la comandă, deoarece poate fi concepută pentru a se integra de minune în zone greu accesibile, ocupând în mod eficient spațiul disponibil. Nu toate camerele sunt perfect pătrate, cu pereți impecabili, în care să se potrivească mobila realizată în serie. Spre exemplu, în cazul unei bucătării înguste sau de mici dimensiuni, unde nu există loc suficient pentru o masă de bucătărie mare, se poate monta o masă de colț, care să lase spațiul liber necesar;
  • Mobila la comandă e realizată de specialiștipiaţa mobilei din Moldova vine cu un nou concept de abordare a clientului pentru a satisface orice dorinţă, prezentând o gamă largă de produse: mobilă pentru birou, mobilier Horeca, mobilă pentru dormitor, bucătărie, living sau camera copiilor. Companii cu experiență în domeniul producției de mobilier, având în dotare tehnologii performante, realizează modele deosebite de mobilă la comandă, menite să satisfacă până şi cele mai exigente gusturi. Grație unor softuri moderne de proiectare arhitecturală, clienții au oportunitatea de a vedea de înainte cum va arăta produsul la final. De asemenea, producătorii dispun de magazine specializate cushow-room – uri de mobilă în Chișinăuși alte orașe ale țării, unde puteţi decide cum puteţi da formă şi culoare casei dumneavoastră.

Fie că vă doriți o mobilă simplă și utilitară, una modernă cu linii îndrăznețe sau una exclusivistă și plină de stil, solutia ideală este mobila la comandă.

 

Breather

Telegram