Mentorii Startup Academy: ”Acest program este o lecție de viață pentru potențialii antreprenori”
Telegram

Antreprenoriatul IT reprezintă o expediție de explorare a unor terenuri noi, de testare a unor căi necunoscute încă, de inovare continuă pentru reuși sau pentru a supraviețui. Antreprenorul, asemeni exploratorului, se va ciocni constant cu multiple obstacole, încercări și situații care-i vor pune la încercare dorința de a continua.

În orice expediție, prezența unui ghid experimentat, în care ai încredere totală și care este capabil să te îndrumeze corect chiar și în cele mai dificile situații – este factorul care face diferența. În domeniul antreprenoriatului IT ghidul tău poate fi mentorul, un specialist cu experiență relevantă, o persoană ce a parcurs cu succes aceeași cale pe care tu abia intenționezi să pășești și care este dispus să împărtășească cu tine lecțiile sale de viață.

Transferul de cunoștințe din partea sa, conexiunile pe care poate să ți le furnizeze, încrederea pe care o are în tine și în faptul că vei reuși, mai ales în momentele când ai impresia că totul e împotriva ta – acestea sunt doar câteva din formele pe care le poate lua susținerea din partea unui mentor valoros și care pot fi cruciale pentru ca tu să rămâi ”în joc” sau să renunți.

Viziunea Startup Academy powered by Tekwill este construită pornind de la principiul că mentoratul de calitate este absolut necesar pentru tinerii antreprenori. Mentorii care vor ajuta participanții să-și transforme ideile în adevărate afaceri sunt specialiști cu experiență extensivă în domeniul business, management, marketing, finanțe, atragerea investițiilor.

Julien Ducarroz, CEO Orange Moldova, Grigore Raileanu, fondator și CEO Retently, Xenia Muntean, fondator și CEO Planable, Victoria Ouș, Impact Investing Evangeliser, Ramona Ziemann, Senior Product Designer, Ellation, Vasile Valcov, Senior Sales Manager, Salt Edge, Simon Obstbaum, CTO Ellation, Lisa Terziman, Business Development Officer, Salt Edge Inc., Aryk Grosz, cofondator Mixbook, Alexandru Cebotari, CEO AVO sunt doar o parte din Mentorii extraordinari din cadrul Startup Academy, gata să împărtășească cu tine experiențe și cunoștințe inestimabile și să te susțină în expediția ta în lumea antreprenoriatului și a inovării.

Grăbește-te să prinzi un loc în cadrul celei mai mari școli de antreprenoriat tech din Moldova și profită de oportunitatea de a învața de la cei mai buni. Completează formularul de înregistrare aici până la data de 1 septembrie. Pentru mai multă informație, accesează pagina Programului sau contactează-ne la [email protected].

Startup Academy powered by Tekwill este primul program complet, comprehensiv și practic în domeniul antreprenoriatului tehnologic, dedicat identificării, stimulării și multiplicării potențialului inovator și de business al tinerilor din Republica Moldova. Programul are o durată de 3 luni (septembrie – noiembrie 2018), iar participarea este gratuită și este deschisă tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care au atins vârsta de 16 ani.

Startup Academy powered by Tekwil este o inițiativa realizată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” și cu suportul UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) în cadrul Proiectului ”Empowering Women in Tech” și EFSE DF (Facilitatea de Dezvolare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est).

Telegram