Give Me A Break VI: Contra-cultură electronică la Baker Street
Начало: 02/02/2018 - 22:00
Место: Baker Street, Эминеску 30
Цена: -

În pofida unei lipse critice de spații artistice alternative, contra-culturiștii muzicii electronice din Chișinău, și anume echipa celor de la Altă Party, continuă seria de evenimente Give Me a Break (GMAB). Curajul de a găzdui în această vineri, 2 februarie, unul dintre cele mai underground evenimente muzicale autohtone și l-a asumat nimeni altul (cine s-ar fi gândit), decât simpaticul Baker Street din inima Capitalei.

Și la această ediție GMAB, pe lângă Dj-ii locali, lineup-ul va fi completat de un invitat special de peste hotarele țării, și anume PZG sau Depizgator – juke-raver-ul polonez care a reușit să colaboreze cu așa label-uri notorii ca Polish Juke sau Cock Rock Disco. Vizita în Moldova face parte din turneul său european care va culmina în martie cu participarea la BangFace – cel mai important festival de neo-rave din Europa.

Suportul local va fi unul pe măsură, avându-i drept protagoniști pe DJ Codek, Noise Brain, Beatleson, DelUxus și sufletul mișcării breakcore din Moldova – VonAim. Astfel, publicul prezent la eveniment va fi purtat printr-un tăvălug electronic de stiluri alternative, cum ar fi jungle/dnb, footwork, breakcore cu influențe de glitch, noise sau hardcore.

De la începuturile sale în 2016, petrecerile GMAB i-au avut drept oaspeți pe așa artiști ca Făt Frumos (UA), Gopal (UA), Alex Tune (UA), M1dlet (LT), Klitorix (SPA) sau Goreshit (UK). Toți sunt artiști bine-cunoscuți pe scena internațională de breakcore, fiind headlinerii celor mai importante festivaluri de profil.

Chiar dacă numele de mai sus nu vă spun prea multe, cel puțin ca să vă convingeți că petrecerile GMAB ies din tiparele obișnuitelor party din Chișinău, intrați neapărat vineri, 2 februarie pe la Baker Street. Experiența nu vă va lăsa rece, indiferent de preferințele muzicale pe care le împărtășiți.

Telegram