11 декабря 2018

De Crăciun ajută un bătrân să zâmbească

CRĂCIUNUL este acea sfântă sărbătoare a sufletului, a iubirii și a generozității, ce oferă bucurie, speranță și pace lăuntrică tuturor oamenilor.

Iar pentru că toate sărbătorile de iarnă stârnesc sentimente de credință și dragoste pentru aproapele nostru, bucurii și minuni, ne-am gândit, împreună cu o comunitate întreagă de oameni cu suflet mare, să desenăm zâmbetul pe chipul bătrâneilor, care își petrec anii din viață la CENTRUL DE PLASAMENT PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE ȘI ADULTE, din comuna Micleușeni, raionul Strășeni.

Unii dintre ei sunt țintuiți la pat, majoritatea au probleme de sănătate, mereu triști și izolați, acești bătrâni, sunt permanent în așteptarea copiilor, nepoților, rude, sau cineva din apropiați.

Singurătatea este foarte dură, iar lipsa de comunicare și greutățile prin care trec îi fac mult mai vulnerabili și neputincioși. Bătrânii sunt bunicii noștri, parinții noștri, generația care ne face drumul și calauză în viață. Fiecare dintre noi ajunge la această vârstă, și toți trebuie să ne unim pentru a-i susține, a avea grijă și de a le dărui bucurii.

Astfel, VIGGO a inițiat o campanie de caritate:

,, Ajută un bătrân să zâmbească”.

Scopul acestei campanii, este să adune cât mai multe daruri. Acestea pot fi lucruri personale, haine, cărți, produse alimentare, dulciuri, cosmetice. Bunurile vor fi colectate în cadrul unui eveniment organizat la locația magazinul VIGGO, din Chișinău.

Cu un décor inspirat din piețele cu târguri vieneze de CRĂCIUN, și o atmosferă familiară, vă invită să ajutați bătrânii de la azilul din Micleușeni, să zâmbească și să fie fericiți, primind cadouri și un pic mai multă atenție .

Evenimentul caritabil promite o îmbrățișare pentru fiecare, un pahar (sau câte vreți voi) de GLINTWEIN cald și aromat, plăcinte delicioase, biscuiți, bomboane și cafea vieneză, cum fără ea?

Data: 22 decembrie 2018, sâmbătă.

Ora: 17.00.

Locație: Chișinău. Str. Alexei Mateevici 64, la terasa magazinului VIGGO.

Подписывайся