Săptămâna Bucătăriei Italiene @ Shopping Malldova
Начало: 25/11/2017 - 11:00
Место: Shopping MallDova, str. Arborilor 21
Цена: free admission
FACEBOOK

Pe 25 noiembrie, la parterul Centrului Comercial Shopping MallDova, Ambasada Italiei in Republica Moldova va organiza un frumos eveniment culinar dedicat Săptămînii Bucătăriei Italiene, care este marcată în intreaga lume în perioada 20 – 26 Noiembrie 2017.

Toți oaspeții sunt așteptați într-o atmosferă plăcută și caldă, pentru a savura din cele mai rafinate gustări ale bucătăriei italiene.
Gazda evenimentului este Centrul Comercial Shopping MallDova, care pe 25 noiembrie se va transforma într-un prietenos loc de întîlnire al culturii și al gustului Italian.

Multă dispoziție bună, ateliere de creație pentru copii, bucate tradiționale, muzică și dansuri italiene, master class-uri cu un invitat special din Italia, dar și o prezentare ale celor mai selecte vinuri italiene, vă așteaptă pe 25 noiembrie la Shopping MallDova.
Săptămîna Bucătăriei Italiene în Lume este un eveniment ce promovează tradiția culinară italiană pe plan international, iar Ambasada Italiei în Republica Moldova promite tuturor vizitatorilor o impresionantă teleportare gastronomică în peninsula italică.

Telegram