Petrece o zi în stil internațional cu Global Village
Telegram

În data de 26 iulie, începând cu ora 13.00, în incinta centrului comercial „Shopping MallDova”, urmează să se desfășoare „Global Village”, evenimentul intercultural organizat de către AIESEC Chișinău, care va întruni tineri din mai multe țări ale lumii. Scopul evenimentului este de a familiariza oamenii din Moldova cu tradițiile și obiceiurile altor țări. De asemenea, evenimentul încurajează comunicarea interculturală și oferă tuturor doritorilor oportunitatea de a cunoaște mai multe despre culturile și tradițiile altor țări și de a interacționa cu reprezentanții acestora.

Evenimentul va fi organizat sub forma unui târg, în cadrul căruia participanții vor prezenta cultura țărilor din care vin. De la eveniment nu vor lipsi dansurile, vestimentația și bucatele tradiționale ale tinerilor care vin din diverse țări ale lumii. Printre țările participante se numără: Puerto Rico, Polonia, Ucraina, Azerbaidjan, Liban, Turcia, Egipt și Nigeria. Tinerii internaționali, care urmează să participe în cadrul evenimentului „Global Village”, sunt studenți care au venit în Moldova pentru a participa în cadrul proiectului de vară organizat de către AIESEC Chișinău, Make it Healthy, care presupune organizarea unor evenimente ce promovează modul sănătos de viață.

Global Village este un eveniment marca AIESEC și este organizat anual în cele 126 de țări în care AIESEC este prezent. Acesta promovează toleranța, gândirea liberă și comunicarea interculturală.

Despre AIESEC

AIESEC este o rețea globală de tineri, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate. AIESEC Chișinău a fost fondat în 2008, iar printre proiectele de bază pe care le desfășoară se numără: Global Citizen, Global Talent, Let’s Host, ENable, Make it Healthy etc. În 2008 și în 2011, AIESEC Moldova a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați pagina evenimentului de pe Facebook.

Telegram