Gandul Matei — Lumineaza circul
Начало: 05/05/2017 - 19:00
Место: Circul Chisinau
Цена: 100-400 lei

La aniversarea de 20 ani a trupei autohtone de rock alternativ «Gândul Mâţei», formaţia a decis să sărbătorească printr-un concert de excepţie pe scena uneia din cele mai demult uitate scene din Chişinău — Arena Mare a Circului.

LumineazăCircul este un proiect social care are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice privind starea deplorabilă în care se află mai multe monumente, clădiri culturale, în special a Arenei Mari a Circului din Chișinău.

Scopul formaţiei în cadrul acestui eveniment este să «reînvie» circul la care am fost cu toţii când eram mici printr-un show spectaculos de circ şi de lumini, cu implicarea a mai multor actori de teatru şi artişti, precum: Roman Iagupov, Geta Burlacu,Igor Dînga, Lidia Scarlat, Guz, Mev și alții.

Nostalgia pe care ne-o trezeşte Circul, care nu a mai activat de mulţi ani, va fi acum transformată de către membrii trupei într-o realitate magică, iar toţi adulţii şi copiii vor putea din nou să viziteze iubitul nostru Circ.

Acest eveniment nu este doar un concert, este o amprentă artistică care va încuraja şi va sta la baza restabilirii instituţiei-monument din capitală, întrucât banii colectaţi în cadrul vânzării biletelor vor fi donaţi pentru renovarea Arenei Mari a Circului din Chişinău.

Formaţia «Gândul Mâţei», partenerul său general — Kaufland, şi ceilalţi parteneri vă încurajează să veniţi la data de 5 mai, anul 2017, la orele 18:00, la Circ. Veţi avea parte de o seară plină de magie!

Data: 5 mai 2017

Ora: 19:00

Locatia: Circ, Arena Mare

iticket.md

Telegram