Rock’n Haret
Начало: 28/05/2014 - 19:30
Место: stadionul Liceul Teoretic „Spiru Haret” str. Maria Cebotari, 53, Chisinau, Moldova
Цена: -
FACEBOOK

Rock’n Haret este o inițiativă a Senatului Elevilor „Spiru Haret” care presupune organizarea la fiecare sfîrșit de an academic a unui festival rock cu participarea unor nume de rezonanță ale muzicii autohtone, prin intermediul acestui festival ne-am propus să consolidăm relația dintre liceu-elev, să creștem încrederea elevilor haretiști în instituția de învățănînt în care își fac studiile și să sporim prestigiul liceului prin reconfirmarea statului de „liceu de top”.

rock-n-haret2
Prima ediție a proiectului Rock’n Haret – Open Air Rock Party a avut loc la data de 22 mai 2012 pe stadionul I.P.L.T. „Spiru Haret”. La eveniment au participat circa 600 de tineri atît din Spiru Haret, cît și din alte licee care au primit invitații speciale, care timp de aproximativ 1,5 ore s-au conectat la atmosfera incendiară şi show-ul de lumini asigurat de una dintre cele mai apreciate și respectate trupe de rock alternativ din Moldova și România- ALTERNOSFERA. În 2013, aceași trupă, același loc și la aceeași oră, au participat circa 1100 de elevi.

Anul acesta ca si anul precedent , in cadrul liceului, Senatul Elevilor „Spiru Haret” organizeaza festivalul Rock’n Haret pe data de 28 mai, ora 19.30. In deschiderea festivalului va participa o trupa rock formata de elevi din liceu, iar invitatii speciali ai festivalului sunt cei de la Gandul Matei. Acest festival este dedicat tuturor liceenilor. Invitatiile vor fi distribuite gratuit in 10 licee municipale. Accesul la festival se face în baza cardului electronic pentru elevii din I.P.L.T.„Spiru Haret”, iar accesul elevilor din afara I.P.L.T.„Spiru Haret” se face în baza de invitație. Invitația poate fi obținută de la secretariatul I.P.L.T.„Spriu Haret” sau de la reprezentantul liceului în care-ţi faci studiile. Cu aceasta ocazie toţi doritorii care dețin invitații sunt așteptați pe 28 mai 2014, ora 19.30 pe stadionul I.P.L.T.„Spiru Haret” pentru a participa la o distractie pe cinste!

 

Telegram