Gândul Mâţei: Gânduri de dragoste
Начало: 14/02/2016 - 19:00
Место: Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, str. Mitropolitul Varlaam 78
Цена: 150-360 Lei
FACEBOOK

La data de 14 februarie, Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”, găzduiește un concert grandios organizat de trupa “Gândul Mâței”!

“Gîndul Mâței” invită toți indrăgostiții, dar și pe toți cei care sunt în căutarea dragostei adevărate la un concert de excepție! Veți fi inzestrați cu muzică bună și dispoziție maximă, care vă vor reface forțele și vă vor încărca cu mult pozitiv pentru toată iarna , avînd drept perspectivă faptele eroice pentru jumătatea dvs!

Nu uitați că trupa “Gîndul Mâței”, este cea care pe parcursul a 20 de ani de activitate a reușit să se transorme în mult-talentata și îndrăgită trupă rock, ce dă concerte în Moldova, Ucraina, Rusia, România, Germania, Italia, Franța, Finlanda și multe alte țări.. Fie că te simţi bine sau rău, eşti în depresie sau eşti îndrăgostit, eşti mai trist sau eşti mai vesel, toate pot însemna „Gândul Mâţei”. Este ceea ce-ţi doreşti acum, ceea ce vrei azi, adică speranţele tale, visele tale, absolut tot. Un fel de gânduri aiurea, despre nimic şi despre tot, ceea ce cu siguranță înseamnă că muzica de la ”Gândul mâței” este despre , din și pentru dragoste! Pe 14 februarie băieții de la ”gândul mâței” vă invită să sărbătoriți împreună cea mai romantică, misterioasă și enigmatică seară din an, în cadrul căreia veți auzi melodii despre cel mai minunat sentiment atît în limba română, cât și in rusă.

Așadar, pe 14 februarie la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici”, “Gândul Mâței” o să vă împărtășească cele mai sincere și native emoții în cele mai frumoase cîntece despre dragoste! Pe toți ascultătorii îi așteaptă cele mai renumite și îndrăgite hit-uri, dar și surprize plăcute!O gamă largă de impresii și trăiri de Ziua Îndrăgostiților!

fest.md

Telegram