Atelierul “Producția de documentare în Moldova”
Начало: 17/02/2017 - 14:00
Место: str. Eminescu 50
Цена: free
FACEBOOK

ÎN ATENȚIA TINERILOR CINEAȘTI!

A mai rămas doar o singură zi pâna la evenimentul de VINERI 17.02.2017, care vă poate oferi șanse noi de realizare a ideilor creative în domeniul cinematografiei!

Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova și Ambasada Franței la Chișinău invită cineaștii din Republica Moldova la o Conferință de presă și Atelierul “Producția de documentare în Moldova”

Data și ora: 17 februarie 2017; 14:00-17:30

Adresa: Sala de Proiecții de pe str. Eminescu 50. Etajul 3

În cadrul evenimentului CNC Moldova și Ambasada Franței în Republica Moldova va anunța lansarea unui concurs de scenarii de filme documentare destinat studenților care își propun să activeze în sfera audiovizualului și cinematografiei (Academia de Arte, Facultatea de Jurnalism USM) și tinerilor profesioniști din domeniu (mai puțin de 35 ani).

Concursul cuprinde două tematici: problemele ce țin de mediu/ecologie și drepturile omului în RM.

Câștigătorii vor primi o bursă, precum și consultanță din partea profesioniștilor din Franța, pentru a-i ghida în realizarea proiectelor.

Pentru a marca lansarea proiectului Ambasada Franței și CNC Moldova vor semna o Scrisoare de Intenție.
Conferința de presă va fi urmată de un Atelier la tema “Producția de filme documentare”, moderat de către producătorul francez Sonia Medina, cu o experiență de peste douăzeci de documentare realizate. Acest workshop se adresează în special tinerilor care doresc să intre în concursul anunțat de CNC și Ambasadă , dar va fi deschis tuturor doritorilor.

Program:

14:00 Conferință de presă comună: Ambasada Franței și CNC;

14:30 Semnarea Scrisorii de Intenție;

14:45 Atelier “Producția de filme documentare” și Q & A cu publicul;

Telegram