Târgul de Cariere Chișinău
Начало: 19/09/2016 - 10:00
Конец: 20/09/2016 - 19:00
Место: Palatul Național ”Nicolae Sulac”
Цена: free
FACEBOOK

Domeniul digital evoluează mai rapid decât noi scriem acest articol. Cine putea crede cinci ani în urmă că vor fi job-uri unde toată ziua trebuie să stai pe Facebook, Twitter sau Pinterest? În special, cine credea că asta va deveni atât de necesar pentru o afacere?

tdcÎn cadrul la ”Târgul de Cariere Chișinău” care va avea loc pe 19 și 20 septembrie – încercăm să ținem pasul cu piața job-urilor și să propunem oferte relevante pentru cât mai mulți vizitatori.

Vino cu CV-ul al Târgul de Cariere Chișinău pe 19 și 20 septembrie, între orele 10:00 – 19:00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” și discută direct cu angajatorii din diferite domenii, inclusiv și digital marketing. Parteneri Premium: Accenture, BMT Group, Kaufland, Linella, SCC Services România.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. Cu peste 10 ani de activitate și mai mult de 100 de ediții organizate, TdC își propune să le ofere tinerilor din cele două țări cele mai bune oportunități de carieră.

Pentru alte detalii, accesează: fb.com/tdcmoldova

Telegram