Shelter – formația câștigătoare a celei de-a doua semifinale POT Music
Telegram

Formația Shelter a primit titlul de câștigătoare a celei de-a doua semifinale a concursului autohton POT Music.

Semifinala a doua a avut loc duminică, 3 aprilie, la T5 Bar, unde pe aceeași scenă au concurat trupele Sky Crash, Bejenari & Kochetkov, Cosmos în Buzunar și Shelter.

„That was awesome!! Vă mulțumim tuturor pentru prezenţă”, a scris formația Shelter.

shelter

 

shelter1

Câștigătorii au fost aleși atât prin votul publicului, cât prin punctajul oferit de juriu. Descoperă mai jos creația acestei trupe:

 

Enjoy

Posted by Shelter on 22 Martie 2016

Don’t worry…

Posted by Shelter on 12 Martie 2016

razdelitel punktir

 

În acest an concursul vine cu mai multe noutăți. Pe lângă faptul că POT Music se extinde la nivel de republică, inclusiv Găgăuzia și Transnistria, și numărul de participanți a crescut, întrucât sunt 16 trupe care vor evolua pe scenă, cu 7 mai multe decât anul trecut. Precum a relatat muzicianul Igor Buzurniuc, unul dintre organizatorii proiectului, 12 formații au fost deja selectate pentru cele trei semifinale, iar încă 4 trupe urmează să fie descoperite în raioanele țării, care vor cânta la cea de-a 4-a semifinală.

Menționăm că finala concursului va avea loc pe data de 21 mai, în cadrul POT Music Fest, un eveniment muzical la care vor participa trupe din Germania, România și Moldova.

Premiul mare pentru echipa care va câștiga locul întâi va fi o sesiune de înregistrare într-un studiou profesionist.

Concursul POT Music are loc cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare si Cooperare (SDC Moldova). Organizatorii evenimentului POT Music sunt muzicienii din formația Ambertraps — Igor Buzurniuc și Lilian Severin.

Menționăm că în urma evoluției din prima semifinală trupa Till The Last Drop merge în finală.

Cea de-a treia semifinală va avea loc pe data de 9 aprilie, la T5 Bar.

Telegram