Savurează adevărata experiență a bucătăriei franțuzești împreună cu Sun Communications și TV5MONDE
Telegram

Savurează adevărata experiență a bucătăriei franțuzești împreună cu Sun Communications și TV5MONDE

Sun Communications, în parteneriat cu televiziunea franceză TV5MONDE, mențin o tradiție anuală frumoasă, pe care, în fiecare toamnă, o așteaptă gurmanzii înrăiți. În luna noiembrie, întreaga planetă celebrează Săptămâna Gastronomiei Franceze. Cu această ocazie, ți-am pregătit o surpriză culinară de excepţie!

Lansăm o serie de rețete video, în care ilustrăm modul de preparare a unor bucate franțuzești, ușor de pregătit și potrivite gustului fiecăruia. Rolul de bucătari a fost împărțit de bloggeri din domeniul culinar și invitați îndrăgiți.

În acest weekend, urmărește două rețete video, după care te poți conduce, pas cu pas, pentru a experimenta aromele franțuzești și în bucătăria ta! Bloggerița Liuba Florica și invitații săi, Eugen și Alexandra Boico, ți-au prezentat magia de preparare a bucatelor mai puțin cunoscute la noi în țară într-o metodă simplă și interactivă.

Aici vezi pașii pentru a găti terrine de foies de volaille sau pate de ficat de pui:

Aici vezi pașii pentru a găti soupe d’oignon sau supă de ceapă:

Urmărește Săptămâna Gastronomiei Franceze pe pagina de Facebook a Sun Communications sau pe canalul său de youtube.

Mai multe rețete gătite de Liuba Florica vezi pe blogul său personal.

Săptămâna Gastronomiei Franceze se celebrează în Franța, începând cu anul 1990, în luna octombrie/noiembrie. A fost instituită la iniţiativa jurnalistului gastronomic Jean-Luc Petitrenaud. De rând cu alte scopuri, această sărbătoare își propune să încurajeze comportamentul şi consumul alimentar înscris în conceptul – “mod de viaţă echilibrat şi durabil”.

Telegram