Notenkraker… sau al cincilea anotimp
Начало: 17/01/2016 - 13:00
Место: Ginta Latina, str. Sfatul Tarii 18
Цена: 022 23-76-01
FACEBOOK

Teatrul de Revista “Ginta latina” vă invită la spectacolul Notenkraker… sau al cincilea anotimp.

“Notenkraker” sau “…Al cincilea anotimp…” este preconizat pentru toate vârstele şi, cu siguranţă, exponenţii tuturor vârstelor vor avea prilejul de a recolta profitul moral scontat, atât de necesar societăţii, ce vine să ne îndemne să realizăm acţiuni importante întru a pune stăpânire reală pe un viitor decent.

“Notenkraker” sau”…Al cincilea anotimp…” vine sa completeze tezaurul repertorial al Teatrului de Revista “Ginta latina” cu inca o perla scenica pusa intru imbogatirea spirituala a consumatorilor de produse teatrale moderne.

Nimic deosebit – toate sunt in voia Domnului, si convingerile familiei, si cele filozofice, dar poate si cele, care tin de vrajitorii si chiar de multe alte puteri malefice. Adevarul este doar unul cert si neinvins-fiecare personaj tinde sa supravietuiasca in aceasta, mereu aflata sub supravegherea cuiva, viata, ca sa poata in cele mai veritabile limite dainui. Eroii spectacolului tocmai in maratonul acestei ideale supravietuiri sunt antrenati, iar “Al cincilea anotimp” prevede intuitiv ca este vorba de anotimpul copilariei care nu tine cont de intemperii si schimbari ale naturii. Copilaria isi are adancimi si inaltimi nebanuit de fericite, in mare masura, date uitarii de catre cei maturi.

Directia scenica Mihai Tarna
Durata spectacolului: 1h 30min

Telegram