Luna noiembrie ne fascinează cu farmecul tomnatic și cu seri petrecute la Teatrul Fără Nume!
Telegram

În luna noiembrie deschidem cortinele teatrului cu cele mai profunde piese, care știu să răscolească adânc în suflet. Rolul esenţial al teatrului este acela de a-i aduce pe oameni la spectacole, pentru că teatrul este o şcoală. Deci, iată ce piese de teatru trebuie neaparat să le vedeți luna aceasta și poate să reveniți la ele ori de câte ori vor fi jucate.

Avant de mourir de Val Butnaru – 2 și 28 noiembrie, ora 19:00

Suntem mai sinceri în teatru decât în viaţă! Dar, cum ar fi să-ți dansezi destinul între speranță și disperare, între dragoste și ură, între viață și moarte !?!..Ți-ai pus și tu această întrebare?
Vino să descoperi răspunsul într-o piesă de teatru ce își va tăia răsuflarea!

Palaria Florentina – 3 și 16 noiembrie, ora 19:00

Teatrul este comunicarea ridicată la rangul de artă. Spectacolul-farsă prinde un contur deosebit având-ul antrenat în rolul titular pe excentricul Nicu Țărnă. În spectacol e prezentă și o orchestră cu lăutari adevărați datorită cărora nunta franțuzească se transformă într-o veritabilă nuntă moldovenească, cu toate rânduielile obligatorii.

Furtuna – 9 , 10 și 30 noiembrie, ora 19:00

Întotdeauna teatrul shakespearian este un teatru al lumii. Furtuna e paradoxul între măreția spiritului uman, cruzimea istoriei și fragilitatea valorilor umane. Furtuna e drama iluziilor pierdute, al amarei înțelpciuni și a unei fragile speranțe, dar îndărătnice. În teatrul lui Shakespeare, scena e lumea și lumea e scenă.

Terarium – 7 și 15 noiembrie, ora 19:00

Opt femei şi un cadavru. Singurul bărbat din casă, respectiv capul familiei este găsit mort. Numai doamnele prezente în casă ar putea fi făptaşele. Niciuna dintre ele nu are un alibi, toate au un motiv de crimă şi fiecare ceva de ascuns. De-a lungul acţiunii groteşti, cele opt femei se încurcă din ce în ce mai mult într-o plasă îmbârligată de minciuni şi secrete. CINE ESTE ASASINUL?

My darling Missis Kronky – 22 și 24 noiembrie, ora 19:00

Cu mult haz și inteligență, John Patrick, ne apropie, poate de cea mai mare enigmă umană –  bunătatea. Așa suntem noi, oamenii, suntem mereu în așteptarea miracolului și atunci piesa, o comedie burlescă și totodată dramatică, ne oferă acest miracol – miracolul credinței în oameni.

Sperăm că Teatru fără Nume va trezit curiozitatea, deci, vă așteptăm la teatru pe Sfatul Țării 18, iar biletele le găsiți atât la casa teatrului, cât și online pe iticket.md!

Telegram