Noile abonamente Connect de la Unite mai generoase ca oricând!
Telegram

Unite este cea mai generoasă rețea de telefonie mobilă din țară, și pentru că ne place să ne menținem poziția de lider la capitolul celor mai bune oferte, continuăm să creăm cele mai avantajoase pachete, fapt demonstrat prin date statistice, utilizatorii de internet mobil Unite generează 61 % din totalul traficului de internet mobil din ţară.

La sfârșitul anului 2015, Unite a lansat reţeaua LTE 4G+ în Chişinău şi Bălţi, oferind acces la internet mobil, la viteză de până la 175 Mbps. Până în prezent Unite a reușit să extindă aria de acoperire a reţelei sale 4G+ încă în 10 localități din Moldova: Cahul, Edineț, Comrat, Hâncești, Ialoveni, Rezina, Soroca, Ungheni, Vulcănești și Ceadâr Lunga.

Începând cu 1 iunie, Unite îți oferă noile abonamente Connect mai generoase ca oricând, cu 50% mai mult trafic internet mobil inclus și trafic nelimitat în aria de acoperire Unite 4G+. Acum primești nelimitat în 4G+ toată vara… și toamna! Astfel, te bucuri de posibilități nelimitate pentru tot ceea ce iubești să faci pe internet.

Imaginează-ți… descarci, faci streaming, stai pe rețelele de socializare, vizionezi filme online și clipuri video, asculți muzică și toate acestea fără limită de trafic, la viteză de până la 175 Mbps.

Activarea opțiunii 4G+ poate fi realizată prin formarea numărului *500*7#.

Profită de această ofertă generoasă, conectează-te în perioada 1 iunie – 31 august 2016 la Connect, alege abonamentul care îți corespunde cel mai bine și beneficiază de mai mult trafic inclus și modem cadou. Pentru a te bucura de internet mobil atât la laptop cât și la tabletă, la alegerea unui abonament primești la conectare 2 cartele SIM. În plus, ai trafic internet mobil nelimitat în aria de acoperire Unite 4G+ până la 31 octombrie 2016.

Pentru că ținem la clienții noștri, am creat și un program de loialitate unic, care se aplică după 3 luni în rețea. Astfel, primești bonus de fidelitate, trafic internet mobil gratuit până la 16 GB lunar, în dependență de abonamentul ales. Și dacă ai conectat cel puțin un serviciu Moldtelecom – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet mobil, internet fix, internet fix şi televiziune digitală, primești 20 % reducere pe viață la toate abonamentele Unite.

Detalii 1181 sau pe site-ul Unite

Telegram