MARATON DE PORTRETE CU VALERIA DUCA. EDIȚIA II
Начало: 09/01/2016 - 11:00
Конец: 10/01/2016 - 22:00
Место: Propaganda Café, Str. A. Șciusev 70
Цена: donație
FACEBOOK

K Lumea te invită să participi la o nouă ediție de ”Maraton de Portrete”. De data aceasta ne propunem o nouă provocare: 2 zile de portrete pictate la viteză. Ofertă valabilă doar pentru 44 de norocoși care vor reuși printr-un comentariu să rezerveze ora executării portretului.

Alege o jumătate de oră convenabilă,pe 9 sau 10 ianuarie, între 11 dimineața și 10 seara, vino la Propaganda Cafe și las-o pe artista Valeria Duca să-ți picteze portretul. În schimb, te încurajăm să faci o donație pentru ”Arterapia”, proiectul de decorare a spațiilor de spitale pentru copii din Chișinău. La prima ediție artista a reușit prin portrete să adune 4061 lei. Oare cât reușim să colectăm de data aceasta?

Valeria Duca este o tânără și talentată pictoriță din Moldova. Tablourile create de Valeria Duca au fost expuse in intreaga Europa, inclusiv la prestigioasa Bienala de la Venetia. Nu rata sansa de a obtine un portret de la una dintre cele mai cunoscute pictorite de la noi, care are in palmares peste 15 expozitii personale si 35 colective. Valeria a venit cu inițiativa organizării acesteii acțiuni de binefacere pentru Arterapia, după experiențe similare în Europa, inițiativa sa bucurându-se de mare succes.

Pentru mai multe detalii: http://www.valeriaduca.com/

Telegram