Инициативная группа Arterapia расписала стены Детской городской больницы №1
Telegram

Инициативная группа проекта Arterapia завершила работу над первым объектом, расписав стены Детской городской больницы №1.

Проект Arterapia — социальная инициатива организации Klumea. Целью проекта является преображение детских больниц Кишинёва и изменение гнетущей атмосферы этих учреждений.

ARTERAPIA. SPITALUL NR 1 PENTRU COPII DIN CHIȘINĂUEu vreau să vă împărătășesc bucuria de a-mi vedea visul împlinit. Acum ceva timp postam pe www.klumea.eu articolul despre o comunitate de artiști din Marea Britanie care a schimbat creativ fața unui spital pentru copii. Arată atât de frumos încât m-am întrebat dacă și noi am fi capabili să facem asta cu spitalele noastre triste și sumbre. De la întrebare și până ce veți vedea în acest video a fost cale lungă și destul de grea: căutare de entuziaști, căutare de spital, negocieri, căutare de parteneri, muncă, aprobare de schițe, ședințe lungi pe skype și trei festivaluri din care am adunat surse pentru primul nostru proiect: MAI DULCE, LAVENDER FEST, IA MANIA. Vrem să face și mai multe asemenea secții de spitale. Numai să avem susținerea voastră, inclusiv financiară. Avem cu cine, nu avem cu ce. Balul Brazilor de Crăciun azi a colectat în continuare bani pentru acest proiect. Nu mai spun decât vizionare plăcută! Mulțumesc enorm echipei noastre de voluntari: Lena Petruti, Stas Zaldea și Sketch Production, Radu Dumbrava, Vlada Popa. Un mare mulțumesc lui Sergiu Aftenev și companiei sale minunate CAPAROL. Și bineînțeles vouă, tuturor celor care ați fost la evenimentele Klumea din această vară, ați cumpărat un bilet și respectiv ați susținut proiectul Arterapia.

Posted by Nata Albot on 11 декабря 2015 г.

Источником финансирования проекта Arterapia являются средства собранные на мероприятиях K Lumea: Festivalul Mai Dulce, Ia Mania, Lavender Fest, Balul Brazilor и других. В проекте принимают участие волонтёры, принимаются пожертвования на paypal, подробности можно узнать лично – [email protected].

Следить на проектом на facebook.com/Arterapiaklumea

Telegram