În așteptarea primăverii!
Начало: 23/02/2016 - 14:30
Место: Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, str. Kogălniceanu 82
Цена: free
FACEBOOK

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează la 23 februarie, ora 14:30 Atelierul de mărțișoare cu genericul „Mărțișorul – simbolul primăverii”.

In-asteptarea-primaverii

În cadrul acestei activități vor participa profesori de educație tehnologică și elevii claselor primare de la Instituțiile de Învățământ din mun. Chișinău.

Se vor organiza grupe de lucru împreună cu meșterii populari: Ludmila Berezin, or. Chișinău; Natalia Cangea, însoțită de copiii de la Centrul de Creație și Agrement, Criuleni; Eugenia Moldovanu, or. Bălți și muzeografii secției Relații cu Publicul, unde participanții vor lua lecții practice de confecționare a mărțișorului din ațe de bumbac și mătase, fibre vegetale (pănuși și pai) care vor fi executate în diferite tehnici. Fiecare participant va avea ocazia de a-și etala mărțișorul confecționat la expoziția organizată în cadrul acestui eveniment cultural-educativ.

Coorganizatorii acestui eveniment – Centrul de Educație Estetică „Lăstărel” și Centrul de Creație Tehnică sec. Buiucani.

Vă așteptăm cu drag!

Telegram