Citim Eminescu! – Iniţiativă comunitară!
Начало: 15/01/2016 - 10:00
Место: Biblioteca Municipală "B.P.Haşdeu", Bd. Stefan cel Mare 148
Цена: free
FACEBOOK

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează, al doilea an consecutiv, lectura publică a operei lui Mihai Eminescu.

În 2016 inițiativa comunitară de lectură publică se va desfășura, ca și în anul precedent, pe parcursul zilei de 15 ianuarie, de la orele 10.00 până la 20.00.

citim-Eminescu

Chișinăuienii, dornici să participe la lectura publică-maraton pot să citească versuri sau pasaje din proză, să recite, să cânte versurile marelui Eminescu sau să asculte în interpretarea altora creații eminesciene.

Prin această acțiune invităm personalități publice, oameni de cultură, tineri studioși, elevi, copii de la grădinițe, simpli orășeni să încurajeze lectura Eminescu.

Biblioteca Municipală asigură o atmosferă festivă, un fundal muzical eminescian, oferă o amplă expoziție de carte și opera eminesciană în destule exemplare pentru cei care vor da curs pozitiv invitației de a participa la inițiativa comunitară de lectură publică Citim Eminescu!

Vă invităm, să aducem împreună omagiul pe care-l merită Mihai Eminescu, cel considerat de Constantin Noica drept „omul deplin al culturii românești”.

Pentru o mai bună organizare și în scopul salvării timpului Dvs. vă rugăm să ne comunicați ora la care doriți să participați scriindu-ne până la 13 ianuarie 2016 la adresa: [email protected] sau la numărul de telefon 022 22 11 86.

Telegram