Anxiety – trupa câștigătoare a celei de-a patra semifinale POT Music
Telegram

Trupa Anxiety este cea de-a patra finalistă a concursului POT Music. Semifinala a patra a avut loc pe data de 17 aprilie, la T5 Bar.

Anxiety este o formație de băieți ce vine din Cahul, cea de-a patra semifinală fiind alcătuită din formații care vin din diverse regiuni ale Moldovei.

anxiety cahul 1

 

Alături de Anxiety, pe scenă au concurat trupele All at Once, Gentle Hint și Дыхание. Invitații speciali ai serii, care au cântat și ei pentru publicul amator de rock din Chiținău au fost cei din formația Red Ice Cream, participanți la prima ediție a concursului POT Music.

Membrii trupei sunt: Sabajuc Vlad – Tobe (Lider, Fondator); Nebunu Vlad – Chitară, Back Vocals (Fondator); Chițaniuc Roman – Chitară; Stepanov Maxim – Chitară; Bratu Gabriel – Chitară Bass; Iurașco Eugeniu – Voce. Genurile de muzică pe care o interpretează este Alternative Metal, Groove Metal și Thrash Metal.

 

1460977813197

Photo Credit: zugo.md

„Doamnelor și Domnilor, băieții de la Anxiety sunt câștigătorii celei de-a patra Semifinale! Felicitări tuturor trupelor din această seara: Anxiety, Gentle Hint, All at Once și Dyhanie! Ați fost superbi. Mersi publicului pentru susținere și implicare!”, a scris echipa POT Music pe pagina lor de Facebook.

Iată și o secvență video din prestația trupei Anxiety:

razdelitel punktir


Amintim că primii trei câștigători selectați în cadrul semifinalelor a I-a,a II-a și a III-a sunt trupele Till The Last DropShelter și LabbaTrissta.

În acest an concursul vine cu mai multe noutăți. Pe lângă faptul că POT Music se extinde la nivel de republică, inclusiv Găgăuzia și Transnistria, și numărul de participanți a crescut, întrucât sunt 16 trupe care vor evolua pe scenă, cu 7 mai multe decât anul trecut. Precum a relatat muzicianul Igor Buzurniuc, unul dintre organizatorii proiectului, 12 formații au fost deja selectate pentru cele trei semifinale, iar încă 4 trupe urmează să fie descoperite în raioanele țării, care vor cânta la cea de-a 4-a semifinală.

Menționăm că finala concursului va avea loc pe data de 21 mai, în cadrul POT Music Fest, un eveniment muzical la care vor participa trupe din Germania, România și Moldova.

Premiul mare pentru echipa care va câștiga locul întâi va fi o sesiune de înregistrare într-un studiou profesionist.

Concursul POT Music are loc cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare si Cooperare (SDC Moldova). Organizatorii evenimentului POT Music sunt muzicienii din formația Ambertraps — Igor Buzurniuc și Lilian Severin.

Telegram