Andrew Rayel participă la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa – Tomorrowland
Telegram

Dj-ul moldovean Andrei Rață, cunoscut în toată lumea sub pseudonimul Andrew Rayel participă anul acesta la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa – Tomorrowland.

Tomorrowland 2016 are loc acum, în perioada 22-24 Iulie, în orașul Belgian Boom.

„Tomorrowland scena principală! Încă un vis a devenit realitate!”, a scris Andrei pe pagina sa de Facebook.

Printre Dj-ii din acest an la Tomorrowland participă: Armin van Buuren, Tiësto, R3hab, Alesso, David Guetta, DVBBS, Deadmau5 B2B Eric Prydz și alții pe care îi puteți descoperi aici.

Andrei Rață este născut în 1992 în Moldova. A început să studieze muzica de orchestră la doar 13 ani.

„Trance-ul a fost soluția perfectă, deoarece este o combinație dintre melodie, armonie și energie, elementele pe care le prefer cel mai mult”, afirmă tânărul.

„Este modul prin care eu pot să-mi exprim ideile, emoțiile și viziunile. Atunci am hotărât să încep ceva de la zero și să creez. Mi-au trebuit mai mulți ani ca să-mi reușească ceva cu adevărat”, declară Andrei.

Andrei a participat la multiple festivaluri precum Ultra Music Festival, Tomorrowland, Stereosonic, Global Gathering, Trancefusion, EDC Las Vegas, Trancemission și Ministry of Sound. În anul 2014, s-a poziționat pe locul 24 în Top 100 cei mai buni Dj pe Dj Mag. Primul său album muzical numit „Find your Harmony” a fost lansat pe 30 mai 2014.

Anul acesta Andrew Rayel poate fi votat în clasamentul Top 100 Dj Mag AICI.

„Eu cred că muzica este un limbaj universal care unește lumea prin dragoste. Intenționez să mă asigur că melodiile mele sunt despre emoții și fericire. Driving music – înseamnă a face lumea un loc mai bun.”

andrew rayel

 

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual (începând cu 2005) în orașul belgian Boom (16 km la sud de Antwerpen și 30 km nord de Bruxelles), pe șaisprezece scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone. Potrivit Wikipedia, în 2008, cifrele cresc: 50,000 de vizitatori și 100 de DJ care au marcat trecerea către un eveniment de scară internațională, în 2010 numărul de vizitatori depășind 120,000 de persoane. Începând cu 2011, Tomorrowland se extinde pe 3 zile, depășind 180,000 de vizitatori, iar în 2012 numărul vizitatorilor a depășit 200,000 de persoane.

Telegram