Renumitul Dj Andrew Rayel s-a întâlnit cu fanii la magazinul STREET&SPORT din Chișinău
Telegram

DJ-ul din Moldova Andrew Rayel, renumit în toată lumea, s-a întâlnit cu fanii din Chișinău la magazinul „STREET&SPORT”.

andrew-rayel-street-sport-37

Andrew Rayel a venit la Chișinău pentru concertul „White Night” ce a avut loc în seara de sâmbătă, 12 noiembrie, unde a prezentat câteva piese din noul său album muzical. Cu această ocazie, artistul a fost invitat de magazinul „STREET&SPORT” la o sesiune de autografe cu fanii din capitală.

andrew-rayel-street-sport-35

Cu fanii la ușă, Andrei Rață, cunoscut cu numele scenic de Andrew Rayel, a pășit în magazinul „STREET&SPORT” alături prieteni și de fratele său. A fost întâmpinat călduros și de gazdele magazinului, care i-au oferit cadou o pereche de încălțăminte sportivă marcă Asics.

andrew-rayel-street-sport-24

Andrew Rayel a primit o mulțime de salutări din partea fanilor, aprecieri și recunoștință pentru faptul că este o personalitate care duce faima țării peste hotare. Andrew își iubește patria, familia și prietenii de aici, publicul care se bucură de muzica sa și nu uită niciodată de casă, în pofida numeroaselor concerte prin toate țările lumii. Astfel, Andrew Rayel afirmă că nu se deosebește de Andrei Rață, pseudonimul fiind necesar pentru a fi înțeles de toată lumea.

andrew-rayel-street-sport-27

Publicul din Moldova este mai special decât cel din alte țări, deoarece are o reacție mai puternică, deși muzica electronică nu este atât de dezvoltată la noi precum peste hotare, acest lucru nu contează. Lumea vine să se distreze, să asculte muzică nouă, să vadă un show nou și este bine dispusă de la începutul și până la sfârșitul evenimentului, în comparație cu publicul străin, care este mai alintat și a fost prezent la mai multe evenimente. Ei caută ceva extraordinar de nou care să îi impresioneze.

andrew-rayel-street-sport-25

Fanii din Chișinău au avut ocazia să se fotografieze alături de Andrew, să îi vorbească și să obțină autografe de la el. Cei veniți intenționau să meargă și la mult așteptatul eveniment – „White Night”, în cadrul căruia artistul și-a prezentat noul său album, în premieră, la Chișinău.

andrew-rayel-street-sport-21

Albumul va fi lansat oficial în prima jumătate a anului 2017. Acum a fost o prezentare absolut exclusivă pentru Moldova, cu mai mult de jumătate din materialul din album. Câteva piese încă nu sunt finalizate și de asta nu le prezint la Chișinău încă.

Am decis să aleg Moldova ca un punct de start al turneului, deoarece este țara mea iubită, aici m-am născut, aici sunt toți prietenii mei și familia mea.

andrew-rayel-street-sport-43

A fost demonstrat că „White Night” este un concept deja bine promovat la noi în țară și este cunoscut pentru multă lume. Nu este pentru prima dată când evoluez pe scena acestui eveniment și pentru a nu dezvălui denumirea albumului, am decis să facem lansarea în Moldova sub brandul „White Night”. După lansarea oficială, sper să revenim în Chișinău cu un show deplin anul viitor.

andrew-rayel-street-sport-47

Andrew Rayel colaborează cu celebrul DJ olandez Armin van Buuren, producător de muzică trance, „părintele” echipei Armada Music.

Armin a fost unul din producătorii care m-a influențat cel mai mult. Colaborarea cu el a fost un vis pentru mine. Mi s-a părut ceva mega extraordinar doar să mă întâlnesc cu el, să îi spun „salut”. Evoluăm în fiecare lună de zeci de ori pe aceeași scenă, am devenit buni prieteni, am scris o piesă pe albumul precedent numită „Euphoria”. El m-a influențat, mă influențează și cred că mă va influența în continuare.

Potrivit spuselor sale, una dintre cele mai memorabile evoluții pe scenă a fost lansarea primului său album în Chișinău.

Întotdeauna când lansez un proiect atât de mare sunt foarte emoționat, în special că s-a petrecut acasă. Au venit toate rudele, toți prietenii, asta se conectează cu mine mult mai mult decât atunci când evoluez în fața unui public pe care nu îl cunosc.

andrew-rayel-street-sport-56

Magazinul STREET&SPORT a găzduit cu drag întâlnirea cu fanii, oferind și ocazia de a găsi piese vestimentare noi și încălțăminte sport confortabilă pentru concerte și turnee în care pleacă artistul Andrew Rayel.

Din păcate, nu am avut ocazia anterior să vin în magazinul STREET&SPORT ca să văd vestimentația, dar mi s-a spus că este un concept multibrand care s-ar potrivi cu ceea ce fac eu. Este într-un stil casual, cel pe care îl prefer atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. De obicei, marca de încălțăminte sportivă care îmi place cel mai mult este Jordan de la Nike, un model care mi s-a părut cel mai confortabil dintre toate pe care le-am încercat până acum. Totuși, nu am încercat încă încălțămintea de la STREET&SPORT, de asta părerea se poate schimba.

andrew-rayel-street-sport-50

Andrew Rayel a participat la trei ediții al unui dintre cele mai importante festivaluri de muzică electronică „Tomorrowland”, iar în 2016 a evoluat pe scena pricipală, alături de DJ renumiți în întreaga lume, precum David Guetta, Tiesto și Armin van Buuren. Precum ne-a explicat Andrew, în lumea muzicii se consideră că atunci când evoluezi în fața a 50 de mii de oameni, pe scena principală de la „Tomorrowland”, un DJ atinge un nivel înalt în cariera de muzician.

A fost una dintre cele mai deosebite experiențe, deoarece doi ani la rând mergeam la „Tomorrowland” și mixam pe scene mai mici și de fiecare dată după ce terminam, mergeam la Main Stage, savuram energia și îmi doream să fiu și eu acolo. Acesta a fost un vis care s-a împlinit, iar un alt vis ambițios care încă urmează să devină realitate este lansarea noului album anul viitor și organizarea unui tur mondial brand Andrew Rayel.

andrew-rayel-streetsport-58-1024x660

 

Cu siguranță, Andrei Rață a parcurs o cale lungă ca Andrew Rayel să fie recunoscut în întreaga lume, iar tinerilor DJ care sunt la început de cale le sugerează să fie unici prin muzica sa, deoarece e nevoie să fii diferit de alții pentru a deveni renumit.

Orice DJ renumit este artist, producător de muzică, compozitor. Pe fiecare îl caracterizează producțiile pe care le creează. Trebuie să te diferențiezi de alții, să descoperi ceva nou și atunci când ajungi la un nivel al sunetului înalt și ai un sunet deosebit pe care nimeni nu îl face, îndată vei fi observat și vei deveni renumit.

Unicitatea creației lui Andrew Rayel se demonstrează cu fiecare piesă nou apărută. Artistul a mărturisit că nu are o melodie preferată din colecția sa și toate conțin o parte a sufletului său.

Andrew Rayel a încins atmosfera la „White Night”, adunând un public numeros, doritor să savureze muzica deosebită a DJ-ului moldovean.

STREET&SPORT este un concept modern de magazin multibrand care reunește mai multe mărci faimoase din lumea modei.

În magazin pot fi găsite doar ultimele colecții de încălțăminte și accesorii, precum și haine în stil casual ai numeroaselor brand-uri internaționale recunoscute și apreciate ca:

– Converse
– New Balance
– Asics
– Polo Ralph Lauren
– Diesel
– Timberland
– Lacoste
– Napapijri
– Pepe Jeans
– Onitsuka Tiger
– Swiss Military
– Havaianas
Lansarea acestui concept prevede scopul de a implementa în societate un mod de viață mai confortabil și stilat.

STREET&SPORT

Program de lucru:

Luni/Vineri 10:00 – 19:00

Sâmbătă/Duminică 11:00 – 19:00

Adresă: bd. Moscovei 2

Tel: 022-123-120

Telegram