Vernisajul Vinului, ediția IX
Начало: 21/12/2015 - 18:00
Место: Palatul Republicii
Цена: 250 MDL
FACEBOOK

O nouă savoare, un nou suflu, o nouă intersitate în cea de-a IX-a ediție a Vernisajului – eveniment de clasă pentru vinurile premium ale Moldovei, de această dată Efervescent, spumant și plin de arome. În ajunul sărbătorilor de iarnă, pe 21 decembrie, ora 18.00, Palatul Republicii, vino să-ți alegi vinul preferat din colecția celor 200 de vinuri, expuse de 35 companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, Vinul Moldovei, în ediția de iarnă a Vernisajului Vinului – Vernisajul Efervescent.

Promițător și îndrăzneț, Vernisajul acestei ediții, propune pe lîngă degustări, masterclass-uri cu somelieri celebri și sugestii de la profesioniști, un Sparkling Bar – unde veți putea degusta cele mai originale cocktail-uri pe bază de spumante.

Toți vizitatori vor primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a descoperi și a savura corect fiecare nuanță de gust și aromă a vinurilor bune și o broșură de degustare cu vinurile vernisate. La fel aveți ocazia să procurați direct de la producători, vinuri la prețuri speciale, asigurându-va masa de sărbători cu cele mai calitative vinuri.

Vernisajul Vinului este un eveniment de clasă dedicat promovării culturii vinului si a consumului vinului de calitate în Republica Moldova, organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul USAID de Competitivitate .

PREȚUL biletului este 250 MDL

Procurare biletelor:

https://iticket.md/event/vernisaj-efervescent/

Vinoteca wine.md, str. Pușkin, 15

Telegram