CRONOGRAF TUR continuă!
Telegram

#itinerar 17-19 iulie > s. Mârzoaia > s. Măcărești > s. Băhrinești

Motor! Acțiune! CRONOGRAF TUR a demarat vineri, 10 iulie, la Strășeni, cu proiecția a două filme în aer liber. Sâmbătă, 11 iulie, echipa mobilă a ajuns în satul Sărata Veche din raionul Fălești, iar duminică a urmat o nouă destinație – satul Hîrtopul Mare, raionul Criuleni, unde publicul s-a adunat în premieră în fața marelui ecran, bucurându-se de film la iarbă verde. Urmăriți aici reportajele foto din fiecare localitate-gazdă.

672338-an-anti-government-protester-rests-next-to-tents-in-gezi-park-in-istanbul-s-taksim-square

CRONOGRAF TUR continuă!.. La sfârșitul acestei săptămâni alte trei localități vor fi gazda evenimentului. Vineri, 17 iulie, CRONOGRAF TUR va ajunge pentru prima dată la o tabără de copii ca să le facă vacanța acestora mai interesantă. Micii spectatori din tabăra Codru, satul Mârzoaia, raionul Nisporeni, vor viziona cele mai bune filme prezentate la secțiunea Un LIKE pentru Documentar, din cadrul Festivalului CRONOGRAF, dedicată în mod special copiilor și adolescenților. Satul Măcărești din raionul Ungheni va găzdui proiecțiile CRONOGRAF TUR pe 18 iulie, iar duminică, 19 iulie, ajungem la publicul dornic din Băhrinești, raionul Florești.

Itinerarul CRONOGRAF TUR va cuprinde 20 de localități din țară, unde echipa OWH Studio va prezenta retrospectiva celor mai bune filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XII-a. Acest turneu oferă publicului din satele și orașele Republicii Moldova posibilitatea să meargă la cinema, să cunoască istorii impresionante de viață și să îndrăgească filmul documentar.

OWH Studio organizează acest eveniment în parteneriat cu EUNIC, SDC Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, proiectul One World in Schools, compania MOLDTELECOM şi Jurnal TV.

CRONOGRAF – ecranul unde realitatea devine artă!

Informații: www.cronograf.md

OWH Studio

Tel. +/373 22/23 27 71

Tel./fax +/373 22/22 54 09

Chișinău, str.31 August 1989, Nr. 93

Urmăriți pagina Facebook a FIFD CRONOGRAF pentru noutăți și program detaliat.

Telegram