Concert de caritate „Planeta de vis a lui Cristi”
Начало: 22/01/2015 - 18:00
Место: Filarmonica Nationala a Moldovei, Strada Mitropolit Varlaam 78
Цена: 50-100 lei
FACEBOOK

Vă așteptăm la un concert de caritate ”PLANETA DE VIS A LUI CRISTI”, care va fi organizat la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” pe 22 ianuarie, orele 18.00.

Artistul moldovean din Germania, Sorin Creciun, laureat a mai multor premii internaționale, va concerta rapsodii la pian de Strauss, Chopin, Beethoven, Strauss, într-o atmosferă de suflet și plină de emoții în țara sa de baștină. In program vor concerta si artiști locali, grup vocal “Brio Sonores”, Constantin Moscovici.

Planeta-de-vis-a-lui-Cristi

Fiecare bilet cumpărat vine în susținerea lui Cristi Furculiță, de opt anișori, și altor semeni de la grădinița nr. 167 pentru copii cu dizabilități multiple din Chișinău. Cristi a fost diagnosticat tardiv cu paralizie cerebrală infantilă și se deplasează anevoios.

Cristi

Copiii au nevoie de un echipament special care le va permite să se dezvolte mai ușor și să fie mai bine pregătiți pentru viață. Fiecare echipament, în valoare de o mie USD, le va aduce mai multe bucurii, dar și drepturi egale de educație.

Curajul și pasiunea de a trăi fiecare clipă cu devotament îi ajută pe acești părinți să transforme orice vis ale copiilor în planuri de acțiune. Împreună le putem dărui o mie de speranțe într-un singur vis, acela de a învinge viața și de a se bucura de copilărie.

planeta-de-vis

Concertul de caritate este organizat cu susținerea Guvernului Republicii Moldova, Biroul Relații cu Diaspora (BRD). Parteneri media: Teleradio Moldova, Radio 7, Canal Regional, Unimedia, PentruEa.

Biletele de intrare – 100 lei
Pentru rezervare – +373 78209783 sau 067680054

Biletele pot fi procurate la numerele indicate mai sus, casa de bilete a Filarmonicii Naționale sau online pe iTicket.md

Telegram