Concert: Carla’s Dreams
Начало: 27/06/2013 - 21 : 00
Место: Goa Territory (s. Vatra, Ghidighici)
Цена: 10 lei + 100 lei * | 200 lei în ziua concertului
FACEBOOK

Carla’s Dreams este un proiect muzical creat în 2012 în Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocalişti şi compozitori care interpretează melodii în limbile română, rusă şi engleză. Înfiinţată în oraşul Chişinău, Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt hip-hop, jazz, rock şi pop.

În cadrul concertelor, vocalistul formaţiei, pentru a-şi ascunde identitatea poartă o glugă cu ochelari iar faţa îi este mascată. Prima piesa produsă de Carla’s Dreams a fost în colaborare cu o altă tânară interpretă din Republica Moldova – Dara.

În martie, 2013 la piesa P.O.H.U.I a fost făcut un videoclip şi a fost modificată puţin în colaborare cu interpreta din România – Inna. Trupa se evidenţiază de alţi artişti autohtoni prin folosirea unui argou personalizat (care nu este însă şi insultator), texte despre realităţile vieţii cotidiene şi folosirea mai multor stiluri muzicale.

Invitaţi:

  • Dara
  • Guz
  • Kapushon

Tu eşti Carla’s Dreams !!!
Detalii la nr. 069 32 42 00 / 068 92 09 41

*Procuraţi biletul “iticket” cu doar 10 lei pentru a achita pe loc doar 100 de lei pentru intrare în loc de 150 lei. (Prezentaţi biletului electronic sau cecul de la terminal pentru a beneficia de reducere).

Telegram