Velohora needs YOU! Be a marshal!
Telegram

Marea Velohora neamului schimbă toamna ploioasă pe primăvară.

Acest iubit, de toţi oraşeni, eveniment nu ar fi posibil fără participarea voluntarilor, fiecare din voi poate deveni membru a celei mai vesele echipe de organizare.

Velohora adună patrula.

Misiunea de baza a patrulei este menţinerea ordinii in coloana şi supravegherea acesteea pe parcursul rutei.

Anul acesta toţi voluntarii vor fi obligaţi să poarte casca, in primul rând; siguranta. Mai mult ca atât, anume voi o să fiţi exemplu pentru ceilalţi!

Toţi voluntarii dupa marea Velohora, vor primi câte un discount de 25% la prima cumpărătura în magazinele GIANT şi 10% la celelalte.

velohora-marshal

Acum, despre organizare — vom folosi sistemul de anul trecut. Din toţi doritorii se aleg 10-15 capitani, care la rindul sau o să poartă răspundere şi o sa instructeze grupul său.  Вероника Вэ, va fi mereu in contact cu capitanii, va imparţi tricourile si steaguleţele, de asemenea va convoca planing-uri.

Pentru a vă înregistra, vă rugam să îndepliniţi formularul de mai jos:

form

Vă rugăm frumos, să vă înregistraţi până pe 9 mai (inclusiv), dupa această dată incepem divizarea voluntarilor pe grupuri.

Dacă aveţi întrebări, propuneri nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul domnişoarei Вероника Вэ pe facebook sau skype: super_varonka

Vă mulţumim frumos şi ne vedem la VELOHORA!

 

Telegram