Pistrui Party
Начало: 18/08/2013 - 17 : 00
Место: Parcul Dendrariu
Цена: Achitaţi doar intrarea în Parcul Dendrariu
FACEBOOK

Pistrui Party vrea să adune cel mai mare număr de persoane pistruiate din Moldova la un eveniment. Până şi cei fără pistrui vor fi pictaţi şi totul în scopul de a le demonstra pistruiaţilor că sunt frumoşi aşa cum sunt.

La eveniment va fi o expoziţie de fotografii cu persoane pistruiate, imagini realizate de fotografi autohtoni. Fetele pistruiate, cele mai norocoase participante, vor ajunge pe mâinile unor profesionişti care le vor recomanda machiaje şi coafuri potrivite pentru pistruiate.

Ne vor distra la eveniment băieţii de la Comedy Club. De asemenea, Alexandru Plăcintă, unul dintre cei mai apreciaţi caricaturişti din Moldova va face caricaturi pistruiaţilor.

Evenimentul va fi încheiat de către DJ-iul A-BeaT (Alex Musteaţă) care va mixa şi va încinge atmosfera timp de câteva ore.

În cadrul evenimentului, în urma mai multor concursuri lansate pe facebook, vor fi oferite 40 de creme pentru pistrui şi pete oferite de compania Gerovital, seturi pentru tratarea acneelor şi o sesiune foto gratis de către Inna Cerga.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0682 43 017

Telegram